2777
2789
عنوان

احتمال خطا در بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 4178 بازدید | 125 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزمزم تو خو عقدی اشکال نداره  من واسه خودم اینجوری شد واسه جاریم هم زدم اینجوری شد

ینی بارداربودید یانه،متوجه نشدم ،باقرص اورژانسی باردار شدید؟؟

هروقت بهت خیلی سخت گذشت وناامیدشدی ورسیدی ته خط مدام به خودت بگو،به مو میرسه ولی پاره نمیشه،وخداهست وخداهست وخداهست❤میشه یه صلوات برای خوشبختیم بفرستی؟؟🌹اللهم صل علی محمد وآل محمد😍،تویی که این امضارومیخونی امیدوارم به تک تک آرزوهای قشنگت برسی🥰
نه عزیزم اصلا استرس نداشته باش برای ای دوران خوب نیس،نهایت آرامشو داشته باش،بهت قول میدم بتات عالیه، ...

انشالله برم ازمایش بدم منفی باشه و دعا میکنم هرکی بچه میخواد خدا اول به اون بچه بده🥲

نه عزیزم اصلا استرس نداشته باش برای ای دوران خوب نیس،نهایت آرامشو داشته باش،بهت قول میدم بتات عالیه، ...

مرسی عزیزه دل ممنونم ک جواب دادی

من بارداریام ی خورده پر ریسکه ولی خب لطف خدا زیاده

دعا کنین برام ان شاءالله ب دعای شما عزیزان خدا اینبار کمکم کنه و راحت تر باشه 

انشالله برم ازمایش بدم منفی باشه و دعا میکنم هرکی بچه میخواد خدا اول به اون بچه بده🥲

انشالله عزیزم،جوابش اینجا هم بزار تو ذهنم میمونی برات دعا کردم که با دل خوش برگردی واسترست رفع بشه❤

هروقت بهت خیلی سخت گذشت وناامیدشدی ورسیدی ته خط مدام به خودت بگو،به مو میرسه ولی پاره نمیشه،وخداهست وخداهست وخداهست❤میشه یه صلوات برای خوشبختیم بفرستی؟؟🌹اللهم صل علی محمد وآل محمد😍،تویی که این امضارومیخونی امیدوارم به تک تک آرزوهای قشنگت برسی🥰
تو دوران عقد باردار شدید؟

ن عزیزم 

بخدا اینجا هست عقد هم نکردن باردارن چند مدت پیش عروسی بود بعد چند روز خبر رسید فلانی بارداره گفتن دو قلوه بچشون پسر دختر گفتن اینا خو عقد هم نبودن 

مرسی عزیزه دل ممنونم ک جواب دادی من بارداریام ی خورده پر ریسکه ولی خب لطف خدا زیاده دعا کنین برام ...

توکل بخدا،انشالله که درپناه خدا سالم وسلامت باشید جفتتون،گفتی بارداریام،چن تا بچه داری جنسیتشون چین