قربونت گلم ولی بتا بنظرت کم نیس ۳روز بعده موعد میشه تاپیک آخرمو ببینی توضیح دادم راهنمایی خواستم کس ...
نه عزیزم خیلی هم عالیه،ازمن یک هفته بعدموعد ۷۰ بود والان جفتم خوابیده😍
هروقت بهت خیلی سخت گذشت وناامیدشدی ورسیدی ته خط مدام به خودت بگو،به مو میرسه ولی پاره نمیشه،وخداهست وخداهست وخداهست❤میشه یه صلوات برای خوشبختیم بفرستی؟؟🌹اللهم صل علی محمد وآل محمد😍،تویی که این امضارومیخونی امیدوارم به تک تک آرزوهای قشنگت برسی🥰
عزیزم دوساعته اماده میشه،بگو ازمایش خون تیتراژ بتا میخوام بعد تگم کن جوابش که دیدم بهت میگم مثبته یا منفی
هروقت بهت خیلی سخت گذشت وناامیدشدی ورسیدی ته خط مدام به خودت بگو،به مو میرسه ولی پاره نمیشه،وخداهست وخداهست وخداهست❤میشه یه صلوات برای خوشبختیم بفرستی؟؟🌹اللهم صل علی محمد وآل محمد😍،تویی که این امضارومیخونی امیدوارم به تک تک آرزوهای قشنگت برسی🥰
قربونت گلم ولی بتا بنظرت کم نیس ۳روز بعده موعد میشه تاپیک آخرمو ببینی توضیح دادم راهنمایی خواستم کس ...
نه کم نیست عالیه
در تاریخ ۱۱آبان ماه سال ۱۴۰۲ ، در یک صبح زیبای پاییزی. ساعت ۸ بود داشتم درس می خوندم اصلا سر سوزنی فکر نمی کردم باردار باشم یهویی یادم اومد ۵ روزه عقب افتادم بدون هیچ علامتی.... گفتم بزار حالا یه بی بی چک بزارم ..... و با ناامیدی به سمت داروخانه رفتم یه دونه بی بی چک خریدم و در راه با خودم حرف می زدم که حتما دوباره منفیه مثل همیشه.... رسیدم خونه و..... شوکه شدمممممم. دو تا خط پررنگگگگگگگگگ🤲🤲🤲🤲🤲🤲🥰🥰🥰🥰🥰🥰🤲 خدایا دل همه ی منتظرای را به حق امام رضا جانمان شاد کن. الهی آمین . اول آذر قلب فهمیدم قلب نی نیم تشکیل شده
الهی عزیزم خداحفظش کنه براتون ممنون 😘😘نگران بودم یکم گفتم باید بالای ۱۰۰۰میبود تا الان
نه عزیزم اصلا استرس نداشته باش برای ای دوران خوب نیس،نهایت آرامشو داشته باش،بهت قول میدم بتات عالیه،ازمن خیلی کم بود حتی خوده دکتره تعجب کرد ولی بعد که تکرارش کردم رفته بود بالا،مهم اینه که هردوروز یکبار دوبرابر بشه همین🌹