2777
2789

تا دلت میخواد برقص

بخوووون!!!کسی حرف زور بزنه حوصلشو ندارم همه چی بارش میکنم 👍و اگه غلط املایی دارم از کیبورد گوشیمه🤗 5امین کاربریمه چون حرف حق زدم تعلیق شدم🫡 👈هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉

لبخند ملیح و خنده فراموش نشه

بخوووون!!!کسی حرف زور بزنه حوصلشو ندارم همه چی بارش میکنم 👍و اگه غلط املایی دارم از کیبورد گوشیمه🤗 5امین کاربریمه چون حرف حق زدم تعلیق شدم🫡 👈هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شل کن فقط 

#شوخی

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍

فقططططط همین ۱ شب هست توی کل عمرت و دیگه هییییچ وقت تکرار نمیشه 

بزن و برقص و شادی کن 

تررررر بزن به هرکس و هرچیزی که میخواد حالتو خراب کنه 

هرچیزی پیش اومد هرکس هر حرفی زد تو فققققططططط بررررقصصصص و قرررررربده با شوهرت 💃💃💃💃💃💃💃💃

امیدوارم بهههترینا برات پیش بیاد و تا همیشه با خوشحالی از شب عروسیت حرف بزنی

ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...
😂🤍

خوشبخت بشی عزیزم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍

تو ارایشگاه سرویس بهداشتی برو ک وسط مراسم دسشوییت نگیره

مبارکا

شب قبلش خوب بخواب روزش واسه خودت انرژی زا ببر ارایشگاه

قرص حساسیت بخور اگه لنز بزاری چشات آب نیاد ناهار لاکچری بخور چون شام امکان داره دیربشه و خسته بشی 

حسابی خوش بگذرون و بترکون با مهمونات خیلی مهربون باش خصوصا دختربچه ها اونا ذوق دارن عروس میبینن

یک جفت کفش اسپورت سفید برای مواقع خستگی توی مجلس همراهت باشه حتا وقتی نشسته ای راحت باشی

کاربر سال۹۷م

خوشبخت شی عزیزم

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤