2777
2789
عنوان

کهیر

438 بازدید | 16 پست

بچه ها توروخدا جواب بدید رفتم دکتر آمپول زد  یکیم دوباره داره کرم کالامین سبحان میزنم قرص جویدنی داده ولی یه دفه کمرنگ میشه باز میاد واسهه چیه یعنی کی خوب میشه نمیرن ابنا  از استرس دارم میمیرم 🥹🥹🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکل نگران نباش.کهیر خطرناک نیست. ببرش کلینیک آلرژی، یه ضد حساسیتی چیزی براش میزنن اوکی میشه

فداتشم بردمش دکتر ۲ تا آمپول داد یکیش فردا باید بزنم استرس گرفتم چرا نمیره 

احتمالا چیزی که بهش آلرژی داره ازش دور نشده  چیزی میخوره که برمیگرده آلرژی

نه کهیر بعضی وقتا طول میکشه تا بره.

من چند وقت پیش یه دارویی مصرف کردم پاهام پر کهیر شد. تو دوران کرونا بود‌ انقدر دکتر رفتم که نگو. اما یادمه یه هفته‌ای طول کشید تا برطرف شد. با اینکه دارو رو فوری قطع کردم

نه کهیر بعضی وقتا طول میکشه تا بره. من چند وقت پیش یه دارویی مصرف کردم پاهام پر کهیر شد. تو دوران ک ...

والا آخه من چندین سال پیش کهیر زد صورتم رفتم مرکز الرژی یه پماد داد سریع از بین رفت برای همین فکر کردم باید زود از بین بره

الان دست زدم نه عزیزم چون روش نپوش ندم که خنک باشه بدنش 

به یه چیزی حساسیت داده دیگه. خونسردیتو حفظ کن و کازی که دکتر گفته انجام بده.

درعین حال یه کلینیک آلرژی کودکان تو خیابون طالقانی هست. خیلی کارشون تخصصی و خوبه. میتونی اونجا هم یه سر بزنی.