2777
2789
عنوان

چقدر برای خودمون زندگی میکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 22 پست
ببین ارتباطتو با خدا قوی کنی ، هیچ نیرویی نمیتونه بهت استرس وارد کنه ، زندگی رو سخت نگیرید ، فکر نکن ...

خیلی عالیه.  ولی اصلا منظورم مسائل مادی نیست

میدونی من هم تو کنکورم 

هم کارشناسی 

هم ارشد همه رو شاگرد اول بودم.

خدا بهم لطف کرد و مادر شدم و همیشه خدارو شکر میکنم بابتش به خاطر مسئولیت مهم مادری و اینکه بچم کوچیکه و خیلی بهم احتیاج داره و.... شرایط ادامه تحصیل و آزمون دادن و شاغل شدن رو ندارم... این موضوع باعث شده گاهی احساس سرخوردگی کنم وقتی میبینم دانشجوهای ضعیف کلاسمون هنه شاغل ان ولی من نه... خیلی ناراحت میشم.... خیلی.... 

کاربری سوم...   

همه بهم میگن تو میتونی فقط کافیه برنامه داشته باشی و.... 

میدونم میتونم ولی خیلی بهم استرس وارد میشه.... وقتی میبینم بچم کتابامو جمع میکنه میاد رو پام میشینه....  خیلی ناراحت میشم  دلم میسوزه براش احساس میکنم دارم اشتباه میکنم وقتی کتابامو جمع میکنم همش به خونه داری میرسم دلم برای خودم میسوزه..... خیلی...

کاربری سوم...   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه بهم میگن تو میتونی فقط کافیه برنامه داشته باشی و....  میدونم میتونم ولی خیلی بهم استرس وار ...

میبینی توچه دوراهی پر استرسی گیر کردم..... خیلی احسا پوچی میکنم.....

کاربری سوم...   
همه بهم میگن تو میتونی فقط کافیه برنامه داشته باشی و....  میدونم میتونم ولی خیلی بهم استرس وار ...

عزیزم اینم همون مقایسه است دیگه چه مادی چه معنوی ، بشین یه روز کامل فقط مال خودت باش بدون حضور بچه ات و پنج سال و ده سال و بیست سال بعدت رو تصور کن ببین اگه اینجوری ادامه بدی بیست سال بعد شادتری یا با ادامه تحصیل و شاغل بودن؟ اگه به این نتیجه رسیدی که محبت و تربیت و استفاده از لحظات بزرگ شدن فرزندت برات مهم تره اگه دیدی که تمام دنیا نمی ارزه به این که شاهد اولین لحظات راه رفتن و حرف زدن و بوسیدن و مدرسه رفتن و بزرگ شدن فرزندت نباشی و در بین مشغله هات ندونی فرزندت کی بزرگ شد و با کی دوست شد و ..... پس از این به بعد از لحظه لحظه زندگیت لذت ببر و هر کی هرچی گفت بگو مهم آرامش و شادیه که دارم و هیچ جا نمیتونم پیداش کنم.

ولی اگه بیست سال بعدت رو دیدی که میتونستی یه آدم مهم و کاربلد و موفق تو اجتماع باشی و با کار کردن و ادامه تحصیل خیلی از قله های موفقیت و ترقی رو فتح کنی و برای دیگران و فرزندت نماد یک زن مستقل و قوی باشی ، اگه از کار کردن لذت میبری ، پس تمام قدرت و نیروت رو جزم کن و شروع کن ، به خدا توکل کن و بسم الله بگو ، میتونی از مهد یا از نزدیکانت کمک بگیری و وقتی فرزندت نیست مطالعه کنی ، یا آخر شب پس از خوابیدنش یک تا دوساعت مطالعه کنی ، اگه آدم سختی کشیدن هستی شروع کن....

ولی به هیچ عنوان نذار افکار آزاردهنده ذهنت رو مشوش کنه ، چون تو اخلاق و رفتارت با همسر و فرزندت تاثیر منفی میذاره و زندگیت رو تحت شعاع قرار میده ، یک بار تصمیم بگیر و پاش وایسا و اگه خواستی پشیمون بشی ، بگو این تصمیمیه که با تمام عقلم گرفتم و در این موقعیت بهترین خودم بودم و خواهم بود ، هیچ وقت خودتو سرزنش نکن ، زندگی کوتاهتر از اونیه که با اضطراب سپری بشه ، 

ببخشید زیاد صحبت کردم ، وقتتون بخیر

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...

ببینید عزیزم نظر من اینه که ما نمی تونیم با اطرافیانمون تعامل نداشته باشیم ولی میتونیم این تعاملات رو به سمت سازنده شدن و پیشرفت خودمون ببریم . یعنی اینطوری که رابطه مون رو با افراد منفی و به قول معروف سمی به حداقل برسونیم و تا جایی که میتونیم این افراد رو حذف کنیم از زندگیمون ( البته اگه مجبور نباشیم به تعامل با اون ها مثل پدر و مادر و...) و به جاش افراد مثبت و نرمال رو جایگزین کنیم . ما انسان ها از هم انرژی ها و فرکانس ها رو دریافت می کنیم حتی مجازی . مثلا تو همین محیط نی نی سایت خودمون انتخاب می کنیم با چه افرادی تعامل کنیم و انرژی اون افراد هم تو زندگی و ذهنمون تاثیر خودش رو میذاره 

در نتیجه : افراد منفی اگر حذف بشن و افراد مثبت جایگزین بشن برامون ، اتفاقا باعث پیشرفت و آرامش ما میشن✔️

✅️🦋👌🍀

و اینکه اصلا خودتون رو با کسی مقایسه نکنید. این روحیه ی مقایسه کردن خیلی مخرب و اضطراب آوره .شما سعی کنید بهترین خودتون باشید فقط .این بهترین کاره . شما ممکنه موفقیت های زیادی تو زندگی به دست آورده باشید که خیلی با ارزش تر از موفقیت های اطرافیانتون باشه . در لحظه باشید و از الان زندگیتون لذت ببرید فقط .یادتون باشه فکر کردن به گذشته و حسرت ها باعث افسردگی ، فکر کردن به آینده و مشکلات باعث اضطراب و وسواس فکری میشن .پس فقط در لحظه زندگی کنید ✔️🥰☘️

✅️🦋👌🍀