2777
2789
عنوان

چقدر برای خودمون زندگی میکنیم

257 بازدید | 22 پست

چند درصد زندگیمون فکرمون، رفتارمون و.... برای خودمونه؟ 

میدونم که انسان موجود اجتماعیه و ما برای زندگی به اجتماع و جامعه نیازمندیم و اینم هست که برای  زندگی تو همین جامه باید پذیرفته بشیم.... اما واقعا به نظرم خیلی از افکار و استرس هایی که تحمل میکنیم درواقع دغدغه های خودمون نیستن بلکه اطرافیانمون دارن به ما تحمیل میکنن.... واقعا میون نگرانیها و استرسهاتون با خودتون فکر کنید اگر جایی زندگی کنید که کسی شما رو نشناسن باز هم اون نگرانیها رو دارین؟؟؟ 

کاربری سوم...   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و من که به لطف خدا به لطف خدا نمیدونم استرس چیه ، تو عمرم تو سختترین لحظات گفتم زورم که از خدا بیشتر نیست ، پس نگرانیم برا چیه؟ توکل کردم به خدا و گفتم هر جور خودت صلاح میدونی ، ولی نمیدونم دیگه این وسط نقش مردم و اطرافیان چی میتونه باشه؟ اونا دارند خودشون زندگیشونو میکنند ، چیکار به ما دارند؟ دوروزه دنیا دیگه غم و استرس نداره که...

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
و من که به لطف خدا به لطف خدا نمیدونم استرس چیه ، تو عمرم تو سختترین لحظات گفتم زورم که از خدا بیشتر ...

... میدونی حالا اونایی که به ما کار دارن و مریضن و اینا به کنار که کم هم نیستن و دیدم که میگم.... ولی اونایی هم کار ندارن... باعث میشن خودمون خودمونو اذیت کنیم..... که بده دیگه اینو میگم 

کاربری سوم...   
... میدونی حالا اونایی که به ما کار دارن و مریضن و اینا به کنار که کم هم نیستن و دیدم که میگم.... ول ...

این خوبه که هیچکی کاری با من نداره ، اگه داشته باشه هم من برداشت بد نمیکنم از صحبتاش ، مثلأ بگن فلان چیزو نخریدی و قدیمیه با خنده میگم راست میگی اخلاقمو که میدونی به تجملات دنیا علاقه ندارم ، همه هم همینجوری منو پذیرفتند ، تو خونه ای که سالیان سال وسایلش تعویض نمیشه هر دوماه یکبار مهمونی مفصل میدم و اونایی که عاشق تجملاتند ، دلشون برا خونم تنگ میشه ، میگند اینجا و کنار تو یه حس خوبی داره که هیچ جا نداره ، میخوام بگم هیچکی زورش از خود آدم بیشتر نیست ، مردم خودشون احساس میکنند دیگران اذیتشون میکنند ، وگرنه با خنده و شوخی هر حرفی رو رد کنی دیگه هیشکی باهات کار نداره ، این تجربه منه ، راستی هیچکی رو از زندگیم حذف نمیکنم عاشق باهم بودنم

خوش به حالت..... 

ببین ارتباطتو با خدا قوی کنی ، هیچ نیرویی نمیتونه بهت استرس وارد کنه ، زندگی رو سخت نگیرید ، فکر نکنید با تجملات عزیزتر میشید و دیگران به به میکنند ، نه اتفاقأ رقابتشون بیشتر میشه ، همه میدونند از لحاظ مالی مشکل ندارم ولی علاقه به خودنمایی ندارم ، تا حالا بجز تالار عروسی تو هیچ کدوم از مهمونیا طلا ننداختم ، دلم نمیاد یکی از مهمونا طلا نداشته باشه و من داشته باشم ، لباسای خونگیمو همش مارک ترک میگیرم تو خونه همیشه آراسته و مثل ملکه میگردم ولی بیرون تو عمرم آرایش که نداشتم و یه مانتو بلند عبایی خیلی ساده میپوشم ، کلا دوست ندارم از هیچ کدوم از بنده های خدا بالاتر دیده بشم ، حالا به نظرت ، نظر کی میتونه منو بهم بریزه؟