2777
2789
عنوان

چرا بیداری جغد شب 🙂🦉

| مشاهده متن کامل بحث + 1820 بازدید | 393 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احساس بی توجهی بهم دست دادع 

هروقت ناراحت شم خابم نمیبرع🙃🥲🥺

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم کنار هم شاد سالم و خوشبخت باشیم و تا ابد بهم وفادار باشه🥺🙏                 اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️                                    الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم.         ان شاءالله هر کسی که برام دعا میکنه حاجت روا شه به حق آبروی امام حسین (ع)
احساس بی توجهی بهم دست دادع  هروقت ناراحت شم خابم نمیبرع🙃🥲🥺

🥲🥲🥲🥲🥺🥺🥺🥺🥺🫂🫂🫂🫂🫂

فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در حال مرگ 🫀___________________________

خوابم میاد ولی منو نمیبره😔

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
بابی دیشب بر شونصدمین بار تعلیق شدم 😐 گفتم بگم بهت گمم نکنی این و تازه زدم🤦‍♀️

دیشب میخواستم توی یه تاپیک برآورده شدن حاجات و مستجاب شدن دعا تگت کنم  اما هرکاری میکردم تگ آبی نمیشد و اصلا کلاً تگ نمیشدی  واسه همین شک کردم و به اینکه نکنه تعلیق شده باشی مشکوک شدم ، رفتم توی پست هایی که برام گذاشته بودی زدم روی پروفایلت و یهو دبدم زده (( دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمیباشد😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 )) اصلا شوکه شده بودم و داشتم شاخ درمی آوردم از تعجب 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

گفتم شاید دارم اشتباه میکنم ، چند بار دیگه ام زدم رو پروفایلت و میزد دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمیباشد 😳😳😳😳😳😳😳   اصلا هیچ جوره باورم نمیشد که تعلیق 

شدی 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

یادته یه بار بهم گفتی همیشه پشت خنده ها  گریه ست ؟  دیشب وقتی فهمیدم تعلیق شدی به خدا اصلا بغضم گرفت 

بازم بغض یاکریم کردم 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺  که بهترین دوستمو که مثل خواهر بود برام رو با تعلیق شدنش از دست دادم 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺😭😭😭😭😭😭😭😭

ولی الان انگار دنیا رو بهم دادن که دوباره تونستی عضو بشی و منو تنها نذاشتی . 🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍🤩🤩🤩🤩

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم😂😂😂 اخه با یکی دعوام شد فوشش دادم هم اون ترکید هم تعلیق شدم🤬

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم😂😂😂 اخه با یکی دعوام شد فوشش دادم هم اون ترکید هم تعلیق شدم🤬

من همیشه با همین اسمو عکس اینجام نترس گمم نمیکنی اگه بازم تعلیق بشم راحت پیدا میشم .فقط دیگه نمیدونم بعدا از کی شماره بگیرم🤦‍♀️

جون 

😘😘😘😘😘😘

دوباره بغض یاکریم کردم به خاطرت دیشب 🥺🥺🥺🥺🥺🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40