2777
2789
عنوان

چرا بیداری جغد شب 🙂🦉

| مشاهده متن کامل بحث + 1818 بازدید | 393 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینم عین خودت

بچه ها اعصابم خورد شده نگران شدم یه صلوات برای دخترم می‌فرستید یه کامنت گذاشتم از دخترم بازخورد خوبی نگرفتم 

الان میگم نکنه دخترم چیزیش بشه زبونم لال یه صل ات میفرستین براس الهی خیر ببینید

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
منم همینم عین خودت بچه ها اعصابم خورد شده نگران شدم یه صلوات برای دخترم می‌فرستید یه کامنت گذاشتم ا ...

اللهم صل علی محمد و آل محمد

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در حال مرگ 🫀___________________________
اللهم صل علی محمد و آل محمد

منم برات فرستادم😘😘😘😘

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
دوست دارم بیاد 🤕  نخند عع

دوست داری بیاد 😐😐😐😐😐😐😳😳😳😳😳😳🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در حال مرگ 🫀___________________________