2777
2789
عنوان

هم‌عروسام و خواهرشوهرم اکیپ شدن با هم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1999 بازدید | 113 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم  بختیاری و عرب

عزیزم پس حتما هم استانی منی،خوزستان،خودت بختیاری هستی؟با این حساب خیلی طبیعیه که اونا به واسطه ی سن و زبان و فرهنگ مشترک بیشتر صمیمی باشن اما اینکه شما رو نادیده بگیرن واقعا ناراحت کننده اس،اما شما همینطور سنجیده و محترم جلو برو ،اونا خواستن رفتارشون رو اصلاح کنن چه بهتر،نخواستن هم دست شما نیست غصه نخور

نترس و غمگین نباش،که ما تو را نجات خواهیم داد(سوره عنکبوت آیه ۳۳)
درکت میکنم جاریای منم دوتاشون مشابه این رفتارا اذیتم میکردن اما من دگ ذره ای واسه م مهم نیس و انگار ...

تمام کامنت ها درمورد بی‌توجهی نسبت به اون افراد بود 

بیا هممون اینو پیش بگیریم در مقابل افراد سمی زندگیمون 

خیلی خوشم اومد که اهل غیبت نیستی

حتما اونجا خودتو سرگرم کن و بی توجه باش

کلا بدون دوری دوستی بهتره

اما خوش مشرب و لبخند به لب باش

ته صمیمیت ها معمولا خوب درنمیاد مخصوووصااباقوم شوهر

عزیزم پس حتما هم استانی منی،خوزستان،خودت بختیاری هستی؟با این حساب خیلی طبیعیه که اونا به واسطه ی سن ...

بله عزیزم، اهوازی هستیم🥰خودم بختیاریم 

حق با شماست

البته آخه ما خودمون توی فامیلمون که همه از دم بختیاری هستن یدونه عروسِ عرب اوردیم، با محبت و احترام گذاشتیمش روی چشمامون🥲هعی...

خیلی خوشم اومد که اهل غیبت نیستی حتما اونجا خودتو سرگرم کن و بی توجه باش کلا بدون دوری دوستی بهتره ...

ممنونم از محبتت عزیزم😘

چشممم

اتفاقاً خودمو با کارهای هنری مشغول کردم و ذهنم رو به مسائل جالب تر معطوف کردم

تمام کامنت ها درمورد بی‌توجهی نسبت به اون افراد بود  بیا هممون اینو پیش بگیریم در مقابل افراد ...

اوج جذابیت اینه که هییچ حس کمبود و ناراحتی بروز ندی از کنار اونا نبودن یعنی اعتماد بنفس بالا و لبخند ملیح رو لبت

اوج جذابیت اینه که هییچ حس کمبود و ناراحتی بروز ندی از کنار اونا نبودن یعنی اعتماد بنفس بالا و لبخند ...

وایییی اوایل خیلی ناراحتیمو نشون دادم😑😂 واقعاً شوکه و ناراحت بودم خب!

اما خداروشکر مدتی هست که به حرف شما رسیدم 

اوج جذابیت اینه که هییچ حس کمبود و ناراحتی بروز ندی از کنار اونا نبودن یعنی اعتماد بنفس بالا و لبخند ...

وقتی بیکار بودم روانی میشدم از فکر و خیال

انقدرر خودمو سرگرم کلاسهای توسعه فردی و هنر کردم که وقت فکر کردن نداشتم الانم همینطور فقط فکر پیشرفت باش

بله عزیزم، اهوازی هستیم🥰خودم بختیاریم  حق با شماست البته آخه ما خودمون توی فامیلمون که همه ا ...

عزیزم منم بختیاری ام می فهمم توی غریب بودن سخته کلا ،ولی نگران نباش به مرور جایگاه خودت رو توی خانواده پیدا میکنی،شما کار درست رو انجام بده،رفتار بقیه رو به خودشون بسپار،ان شاءالله همون میشه که میخوای

نترس و غمگین نباش،که ما تو را نجات خواهیم داد(سوره عنکبوت آیه ۳۳)