2777
2789

مثلا یکی مجرده از مشکلات و سختیاش میگه یا یکی متاهله و از مشکلاتش میگه(البته نه یه بار مثلا چندین بار تکرار میکنن) من واقعا حالم بد میشه و تا چندین روز تحت تاثیر قرار می‌گیرم و گاهی وقتا حتی حس میکنم من نباید لحظات شاد داشته باشم چون که اونا غمگینن و مدام تو ذهنم درگیرم و هر کار میخوام بکنم میگم من دارم این کار رو میکنم که آرزوی فلانیه اگه بفهمه ناراحت شه چی!!خلاصه از این فکرای چرت و پرت میاد سراغم 

بنظرتون طبیعیه یا وسواس گونه عمل میکنم؟در کل بنظرتون چیکار کنم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم گاهی همینم درگیر مشکلات بقیه میشم شدید حرص میخورم طرف بعدها اصلا قدردانی نمیکنه روخودم ک ...

سلام

اخه میدونید مشکل من اینه که فکرای الکی و درگیری ذهنی هم پیدا میکنم که چون فلانی ناراحته منم باید ناراحت باشم یا چون نمیتونه فلان کار رو انجام بده منم نباید انجام بدم که مبادا ناراحت شه

باشه تو زندگیت رو بکن ببینند قرار نیست بخاطر مردم زندگیت روجهنم کنی به اونا چه خیلی سختته ازتباطت ...

واقعا؟

نمیدونم چرا بعدش الکی احساس گناه میگیرم

یه جورایی فکر میکنم وسواس فکریه درسته؟

واقعا؟ نمیدونم چرا بعدش الکی احساس گناه میگیرم یه جورایی فکر میکنم وسواس فکریه درسته؟

بله حساسیته بذارید کنار فکرتون رو ازاد کنید به مردم و زندگی هاشون بی تفاوت بشید تا ارام بشید

چطوری؟

وقتی فکر کنی خودت کلی مشکل داری حله برات

اوایل سخت بود برام حتی گریه هم میکردم

اصلا خبر فوت هر کی هم میشنیدم گریه میکردم حتی کسی که نمیشناختم

بعد تمرین کردم با خودم

اوایل که ده دقیقه نبود هی با خودت تمرین کن و خودتو بزن به بیخیالی و به خودت بگو قرار نیست من غصه ی همه رو بخورم

همه خدا دارن خودم مشکل دارم و اینا

کم کم برات عادی میشه