2777
2789

این ماه اقدام داشتم طبق نظر پزشک امپول hcg هم زدم 

الان دو روزه بی بی چک میزنم تقریبا بعد یساعت خط تی پر رنگ و مشخص میشه 

امروز غروب رفتم آزمایش بتا دادم روی ۶۸ بود بنظرتون باردارم؟؟؟؟  اینم بگم دو تا سه روز مونده به موعدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره مببباااارک باشه

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
مرسی عزیزم ، یعنی بنظرتون عدد بتام خوب هس ک بهش امیدوار باشم

اره عزیزم خیلی زود ازمایش دادی ...

صبر کن بعد موعدت باز ازماسش بده اگه عددش بیشتر شده بود دیگه حتمیه

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!