جواهرقلبم مدیر استارتر عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 5091 عنوان اصفهانی ها 81 بازدید | 3 پست سونوگرافی طرف قرارداد بیمه ایران کجاست و اینکه سونو دکتر مریم غزنوی عالی بود توی خیابان عافیت فردوسی بودن اما الان جواب تلفن نمیدن خبر دارید کجا رفته سونوشون؟ 1402/08/14 | 23:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamy_beauty_boy7 عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 17614 والا من فقط معصومه احتیاط کار خ بزرگمهر چندین ساله اونجا میرم کارش هم واقعا دقیق هست ولی نمیدونم طرف قرار داد هستند یا خیر تماس بگیرید شمارشون تو نت هست شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.
جواهرقلبم مدیر استارتر عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 5091 والا من فقط معصومه احتیاط کار خ بزرگمهر چندین ساله اونجا میرم کارش هم واقعا دقیق هست ولی نمیدونم طرف ... ممنون خانمی . فقط برای بارداری رفتین یا تشخیصشون برای موضوعات رحمی هم خوب هست
mamy_beauty_boy7 عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 17614 ممنون خانمی . فقط برای بارداری رفتین یا تشخیصشون برای موضوعات رحمی هم خوب هست هر دو گلم هم تمام مراحل بارداری و هم الان که به خاطر میوم رحم و کیست سینه هر چند ماه یکبار باید چکاپ بشم و راضی هستم شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.