با این تعداد دراز نشست به بدنتون آسیب میزنین. ممکنه بعدا آسیب رو نشون بده. سعی کنین حرکات متنوع انجا ...
من خودم با برنامه ورزش میکنم. اون همیشه میگه مثلا یه حرکت رو تا بیست بار میتونین ادامه بدین. تا حالا درازنشست تمرین نداده. بیشتر از یه ساله با برنامش پیش میرم. حتی ورزشایی مثل درازنشست نیمه رو هم به تعداد محدود میگه انجام بدین. مثلا ده تا.
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
با این تعداد دراز نشست به بدنتون آسیب میزنین. ممکنه بعدا آسیب رو نشون بده. سعی کنین حرکات متنوع انجا ...
من دوساله روزی یک ساعت ورزش میکنم عین فرفره شدم دیگه
...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد
باید کم کم تعداد رو زیاد کنی، مهره ها تا بازی کنن بهتره نه اینکه بی تحرک بمونن دراز نشست تأثیر منفی ...
اصلا این طور نیست. حالا شما اصرار دارین. هر جور راحتین عزیزم
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
من دوساله روزی یک ساعت ورزش میکنم عین فرفره شدم دیگه
منم ورزش میکنم اما نه روزی 120 تا دراز نشست. من حرکات متنوع با تعداد کمتر
منم ورزش میکنم اما نه روزی 120 تا دراز نشست. من حرکات متنوع با تعداد کمتر
دیگه سلیقه ایه هر کسی با چاقی ی قسمتی روبه رو هست منم تنوع دارم اما از همه ورزشا بیشتر برای شکم و پهلو جواب میده
...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد
اگه کمردرد داری به هیچ وجه دراز نشست انجام نده. میتونی ورزشهای مخصوص کمر درد رو انجام بدی. اما قبل از ورزش حتما باید یه دکتر فیزیوتراپ بری. اما پیاده روییو با خیال راحت میتونی انجام بدی. بی ضرره
عزیزم اینارو من نمیگم. مربی ورزشی میگه.
شما چند کیلو کم کردین با اینا؟ پوستتون هیچی افتاده و ول نشده؟
از ۱۰۲ کیلو شدم ۹۴ کیلو اصلا افتادگی نداره چون خود دستگاه خاصیت کلاژن سازی جوان سازی داره خیلی از خانمها با آر اف لیفت صورت وگردن انجام میدم برای جوان سازی پشتش هم بالافاصله یخ میزارن روی موضعی،که آر اف شده