2777
2789
عنوان

پدرشوهرم زدتو گوش بچم صورتش همش کبوده

| مشاهده متن کامل بحث + 7000 بازدید | 189 پست
وای  خب تاپیک الکی میخوان بزنن حد اقل یه شاد بزنن  خودمون کم بدبختی داریم غصه دروغ ها مرد ...

منم فازشون رو نمی‌فهمم 

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

یکم فکر کنی چیزی نمیشه به خدا  بچه دو ساله رو بخاطر یه چیز شکسته در حد مرگ نمی زنن اونم هر دفع ...

خب وقتی میره اونجا بچشو‌میزنن کلا نره

اگر بچش براش مهمه جرا جایی میره که این اتفاقات بیفته

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب وقتی میره اونجا بچشو‌میزنن کلا نره اگر بچش براش مهمه جرا جایی میره که این اتفاقات بیفته

مجبوره خب 

میگه اگه منم نرم شوهرم بچه رو میبره 

ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔
یکم فکر کنی چیزی نمیشه به خدا  بچه دو ساله رو بخاطر یه چیز شکسته در حد مرگ نمی زنن اونم هر دفع ...

نگفتم  کار اونا خوبه

ولی مقصر اسی هست که بچشو گذاشته به حال خودش هرکار میخواد میکنه

بعدش تاپیک الکی هست

بیخیال

حرف میزدم اما عین پدرشوهرم وحشیانه رفتار نمیکردم الان هممون قبول داریم ک کار اون پدرشوهره خیلی بد ...

شوهرمنم اگه بود کلا قطع رابطه میکرد ولی دلیل نمیشه چون باباش ماسته مادره هم بشینه نگاه کنه که حرمت ها حفظ بشه 

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

نگفتم  کار اونا خوبه ولی مقصر اسی هست که بچشو گذاشته به حال خودش هرکار میخواد میکنه بعدش تاپی ...

دقیقا از بقیه تاپیکاش معلومه 

هنوز تکلیفش با اودش و خانواده شوهرش و شوهرش روشن نشده باز بارداره

ب نظر من ک دروغه

شوهرمنم اگه بود کلا قطع رابطه میکرد ولی دلیل نمیشه چون باباش ماسته مادره هم بشینه نگاه کنه که حرمت ه ...

حرمت حفظ نکنه ،ولی بخدا با کولی بازی کسی سیاستمدار نشده 

تاپیکاشو ببینی خودت متوجه میشی

حرمت حفظ نکنه ،ولی بخدا با کولی بازی کسی سیاستمدار نشده  تاپیکاشو ببینی خودت متوجه میشی

من تاپیکاشو نگاه نکردم 

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

دقیقا از بقیه تاپیکاش معلومه  هنوز تکلیفش با اودش و خانواده شوهرش و شوهرش روشن نشده باز باردار ...

تاپیک بی بی چک ناراحته بخاطر مثبت شدن یی بی چک

الانم تاپیک زده شوهرم لگد زددشکمم خونریزی دارم سقط میشه و نگران بود

قربونت .تو بچگی مامانم همش طرفدارخانوادش بود همش ازدختردایی و خاله و اینا کتک میخوردم بی دلیل هیچوقت ...

والا به خدا 

البته سعی کن بچه های دیگه رو از خودت نترسونی 🤣 یه فامیل داشتیم دیوونه بود ببین یعنی بچه بودیم یه بالا چشمت ابروء به داداشش می گفتی چنان مارو خرد می کرد که بیا و بین و جالب این بود که رابطه داداشش با من و دختر خالم بهتر بود تا با اون 😂😂 ببین یعنی من یه بار شعر مب خوندم سر سفره چنان داد و فحاشی سرم زد یادم نمیره واقعا به گریه افتادم حالا چرا ؟ چون قبلش مثلا جاهامون رو با داداش این عوض کرده بودیم و افتاده بودیم تو اون قسمت سفره که ویوی بهتره از طبیعت داشت ( بیرون بودیم )  همیشه خودمم باورم نمیشه چنین کارایی می کرد

آره خلاصه مراقب همه بچه ها باش 

تاپیک بی بی چک ناراحته بخاطر مثبت شدن یی بی چک الانم تاپیک زده شوهرم لگد زددشکمم خونریزی دارم سقط م ...

بازم خوبه با این شوهر عتیقه هی بچه دار هم میشه

خدا بهش صبر بده ...

خب وقتی میره اونجا بچشو‌میزنن کلا نره اگر بچش براش مهمه جرا جایی میره که این اتفاقات بیفته

عزیزم بشین پیام ها رو بخون می گه من اصلا اجازه نمی دم بره اونجا شوهرم بی اجازه یهو می برتش بر می گردنتش کلا کبود شده پس من هم مجبور میشم برم چون می خوام مراقبش باشم 

والا به خدا  البته سعی کن بچه های دیگه رو از خودت نترسونی 🤣 یه فامیل داشتیم دیوونه بود ببین ی ...

نه اتفاقا همیشه بادخترم یا میدم که جایی می‌ره براخودش دوست پیدا کنه بهش محبت کردن به دوستاشو یا میدم نمی‌خوام تنها باشه ازونا که اینقدمامانشون پشتشونه هیچ رفیقی ندارن .دخترمنم خیلی اجتماعیه خداروشکر .من فقط نمی‌خوام چیزهایی که خودم تجربه کردم و ظلماییکه بهم شد به بچه هام بشه انگاری موفقم بودم چون الان اعتمادبنفس دخترم نسبت به خواهرزاده هام بیشتره