2777
2789
عنوان

پسرا چه مدل دختری دوست دارن؟ ☺️

1516 بازدید | 78 پست

سلام به تمامی دوستان 😊

یه عکسی رو تو قسمت نظرات میذارم ببینید!

این نوشته‌ام در مورد همین عکس هستش !

یه سری پیام هایی دوستان ارسال کردن !

یه سری تاپیک ها هم با همین موضوع میبینم !

یه تاپیک با عنوان معیار زیبایی و .. قد بلند و... (بزنید رو لینک و بخونید ) چند وقت پیش نوشتم

ولی به قدری در این مورد تاپیک و پیام زیاد  شده که دوباره تاپیک زدم خطاب به اون دسته افرادی که میپرسن یا تاپیک میزنن و .. 

میگن : چرا پسرا موی بلند دوست دارن ؟

پسرا پوست سفید دوست دارن و چیکار کنیم سفید بشیم

پسرا لاغر دوست دارن

پسرا چاق دوست دارن

پسرا بلوند دوست دارن

پسرا فلان دوست دارن

پسرا قد کوتاه و بغلی دوست دارن

پسرا قد بلند و ...

از همین تریبون اعلام میکنم اولا همه ی اینا سلیقه ای هست پسرا یه مدل خاصی دوست ندارن هر کسی می‌تونه یه مدلی دوست داشته باشه

یکی قد بلند یکی کوتاه یک سفید یکی سبزه و ...

دوما ( خیلی عزر می‌خوام ) *بوووووووووق* پسراااا

چیکار دارید پسرا چی دوست دارن 😐

حیف نمیتونم  راحت تر بنویسم و ...  

یکم ببین خودت چی دوست داری

خودت چجوری دوست داری

یکم خود واقعیت رو دریاب و بهش عشق بورز

یکم زیبایی خودت رو ببین و به زیبایی وجودیت هم پی ببر

کسی که خودش ، خودش رو زیبا ببینه بقیه هم زیبا می‌بیننش!

کسی که عاشق خودش باشه بقیه هم عاشقش میشن!

یعنی نشده ببینید دختری به دیده شما زیبایی چندانی نداره ولی با یه پسری ازدواج کرده که به دیده شما جذابه!؟

چرا؟

چون از دید اون پسر این دختر جذابه!

چون این دختر خودش ، خودش رو جذاب میبینه

ارزش خودش رو حفظ می‌کنه

برای خودش احترام قائل میشه و ...

اگر قراره کاری کنید که زیبا تر بشید برای خودتون باشه

نه این که پسرا چه دیدگاهی دارن یا دنیای مد در حال حاضر به چه صورت هستش !

اگر براتون مهمه نظر شخصی خودم رو بگم که نظر خیلی از پسرای!!

پسرا درسته عمدتا از رو ظاهر جذب میشن ولی اگر یک نفر فقط ظاهر داشته باشه بعد یه مدت خسته میشن پسرا

ولی یک دختر با هر ظاهری ، باطن فوق العاده ای داشته باشه به شدت جذاب تر از اون دختر با ظاهر فوق العاده اس!

عاشق خودتون باشید که لایق بهترین ها هستید ...😊👌

کاربر آقا هستم kindman سابق  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نام خدا فقط دختر باشه کافیه 

تو تاپیک های قبلی توضیح دادم که کدوم دسته از پسرا ( فقط دختر بودن مهمه براشون)

کاربر آقا هستم kindman سابق  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....
والا رل من ساده و شیک دوست داره آرایش غلیظ تیپای ناجور خوشش نمیاد کلا طبعش سنگینه

👌

قائدتا از تزریق ژل و .. هم بدش میاد ! 

طولانی بود!

ممنون از نظر کوتاهتون ☺️

👌 قائدتا از تزریق ژل و .. هم بدش میاد ! 

اونکه بله..از روز اول با من قرار گذاشته که کلا دست تو صورتم نبرم گفته بزار برا وقتی سنت خیلی بالا رفت و نیاز بود

عشق می تونه شبیه معجزه باشه 🦢❤️🩷

فقط مونث باشه،دیگه بقیش مهم نیست

بله در مورد اون دسته از پسرایی که فقط مونث بودن براشون مهمه صحبت کردم که دنبال چی هستن