2777
2789

خیلی تنگ میشه بعد پرسیدم شما چقدر دلتون برام تنگ میشه گفت کم نه،  بعد گفتم کم نه یعنی چقدر گفت به دل خودت رجوع کن گفتم اندازه دل خودم یا بیشتر گفت اندازه دل خودت قشنگیش به همینه اینقدر حالم بده همش دارم گریه میکنم یعنی دوسم نداره گفت اندازه خودت اینقدر سنگ دله که نگفت بیشتر😭

یه دونه صلوات فقط یدونه برای بازشدن بختم میفرستی😘 الهی لطف خدا همیشه شامل حالت بشه.                 درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐

ماکارونی هستم:)نام کاربری فان هست و من اون کاربری که برامون خاطره سازی کرده نیستم (کاربرهای دو سه سال پیش متوجه هستن منظورم کدوم تاپیکه). چون کاربری قبلیم به ناحق ترکید نمیخواستم برگردم بعد یهو یاد این تاپیک افتادم و فقط به عشق خودش برگشتم و نامم برگرفته از اونه. کاربری اون خانوم ترکید ولی ازش عذرمیخوام اگه راضی نیست برای اسمم و چون نمیشه تغییر داد نام کاربری و امیدوارم ببخشه 😬

شماتو ابراز احساسات با کسی که تازه یکماهه باهاش آشنا شدی؛ بی سیاستی کردی. عوضش اون خوب زرنگ بازی درآورده👌🏻

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
چرا احساساتت رو بیان کردی

الان خیلی ناراحتم بهم بد گفته درسته؟

یه دونه صلوات فقط یدونه برای بازشدن بختم میفرستی😘 الهی لطف خدا همیشه شامل حالت بشه.                 درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.

حرفی که زدی نشون دادی اصلا سیاست نداری

ینی چی شما چقد تنگ میشه؟ بعد این مذهبیا بیان بگن دوست پسر داشتن بده

دیگه حداقل کسی که یبار تو رابطه عاطفی بوده عین پسر ندیده ها نمیاد بگه دلم تنگ میشه براتون تو چقد تنگ میشخ

خاک+کاکتوس=خاکتوس(دیگه فلسفه نام کاربری رو نپرسید❤️)  میتونید رُکتوس هم صدام کنید ترکیب یک انسان رُک +کاکتوس=رُکتوس

عزیزم بنده خدا درست گفتند دیگه.

و اینکه الان زمان شناخت ِ بیشتر، نه عاشقانه بیشتر.

همین که همو دوست دارید اندکی کافیه!!!!

و اینکه بزارید ایشون ابراز علاقه کنه ، نه شما!!

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
شماتو ابراز احساسات با کسی که تازه یکماهه باهاش آشنا شدی؛ بی سیاستی کردی. عوضش اون خوب زرنگ بازی درآ ...

اره خیلی زرنگه واقعا ادم کلا خیلی زرنگیه

بهم بد گفت درسته؟

حرفی که زدی نشون دادی اصلا سیاست نداری ینی چی شما چقد تنگ میشه؟ بعد این مذهبیا بیان بگن دوست پسر دا ...

چه ربطی داره به دوست پسر ومذهبی بودن؟!

اینا سیاست های ارتباط عاطفیه، که اتفاقا با دوست پسر داشتن بدست نمیاد؛ با مطالعه و آموزش و اندکی هوش هیجانی بدست میاد

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
حرفی که زدی نشون دادی اصلا سیاست نداری ینی چی شما چقد تنگ میشه؟ بعد این مذهبیا بیان بگن دوست پسر دا ...

چ ربطی داره؟ 

ایشون سیاست نداره ربطش ب مذهبیا چیه؟ 

یعنی اون مذهبیا پسر ندیده ان؟ 

ایشون اگر مذهبی بود میدونست ک نباید انقدر با کسی ک تازه اشنا شده انقدر صمیمی برخورد کنه مخصوصا اگ هنوز هیچی ن به باره ن به داره!  

لطفا هر گناهی رو خوب ندونید و مقایسه نابجا نکنید! 

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹