2777
2789

السلامُ عَلَیکَ یا اباعَبْدِاللّه وَ عًلی الاَرواح الَّتی حَلَّت بِفِنائِک عَلَیکَ مِنّی سلامُ اللّه ابداً ما بَقیتُ وَ بَقیَ اللَّیلُ وَ النَّهارُ و لا جَعَلَهُ اللّهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکُم اَلسّلامُ عَلی الحُسین وَعَلی علِیِّ بن الحُسین وَعَلی اُولاد الـحُسین وعَلی اَصحابِ الحُسین

🙏🙏🙏🙏🙏

اللهم عجل لولیک الفرج

متن روی عکس برای دوستان روشندل: ای رفیق ابدی حضرت ارباب سلام

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام 

اگر میشه لطف کنید اول و آخر دعاهاتون صلوات بفرستین خیلی خیلی تاثیر داره 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل و فرجهم 

اگر خوندید  و کسانی هم که خوندن انشاالله که به حق چهارده معصوم (علیهم السلام) قبول باشه 

التماس دعای فراوان برای ظهور آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف 🙏(اللهم عجل لولیک الفرج) 

و 

التماس دعای فراوان برای شهادت بنده حقیر 🙏

میشه برای من هم به اسم دعا کنید 🙏

اللهم صل علی محمد  و آل محمد و عجل و فرجهم 

مهدی هستم

ممنون

✶𖤐⃟▪️ᬷ‌𖤐⃟ᬷ‌‌‌‌≽✶𖤐⃟▪️𖤐⃟ᬷ‌‌‌‌≽✶𖤐⃟▪️✶

#دعای_سلامتی_امام_زمان_عج🌼

بِسم اللهِ الرَّحمنِ الرَّحیم

۞اَللّهُمَّ۞▪️۞کُنْ لِوَلِیِّکَ۞▪️۞الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ۞▪️۞صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلی آبائِهِ۞▪️۞فی هذِهِ السّاعَه وَفی کُلِّ ساعة۞▪️۞وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً۞▪️۞وَعَیْناً حَتّی تُسْکِنَهُأَرْضَکَ۞▪️۞طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها۞▪️۞طَویلا۞

🌤أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪَ ألْـفَـرَج🌤

مهربون میشه واسه سلامتی و ظهور امام زمان عج یدونه صلوات بفرستی ❤

السلام علیک یا اباعبدالله ♥️😭

❌مرگ بر صهیونیست کودک کش🇮🇱❌برای کودکان مظلوم فلسطینی 🇵🇸😭                        پولدار بد می‌بینی،.                              از پول بدت نمیاد...                  دیندار بد می‌بینی،.                  از دین بدت میاد؟!             آدم باش....
سلام  اگر میشه لطف کنید اول و آخر دعاهاتون صلوات بفرستین خیلی خیلی تاثیر داره  اللهم صل ...

خوشا به حالتون با دل پاکتون.

امیدوارم شهادت در رکاب امام زمان عج نصیبتون بشه.

التماس دعا🙏🏻

میشه برای سلامتی آقامون امام زمان ع یه صلوات بفرستی🌷🌷🌷🙏🏻🙏🏻🙏🏻 اگه امضامو دیدی ۳ تا صلوات هم برای خوشبختی من و همسرم و سلامتی بچه هام و سلامتی پدر و مادرم مهمونم کن🙏🏻🌷🌷🌷ممنونتم الهی که هرکی برای امضام صلوات فرستاد خداوند خوشبختش کنه و گره از همه ی مشکلاتش باز بشه آمین🤲🤲🌷

سلام بر💚 حسین نازنین💚

آقا یه گوشه ی چشمی به من ،نظری کن که محتاجتم

میشه برای سلامتی آقامون امام زمان ع یه صلوات بفرستی🌷🌷🌷🙏🏻🙏🏻🙏🏻 اگه امضامو دیدی ۳ تا صلوات هم برای خوشبختی من و همسرم و سلامتی بچه هام و سلامتی پدر و مادرم مهمونم کن🙏🏻🌷🌷🌷ممنونتم الهی که هرکی برای امضام صلوات فرستاد خداوند خوشبختش کنه و گره از همه ی مشکلاتش باز بشه آمین🤲🤲🌷
سلام  اگر میشه لطف کنید اول و آخر دعاهاتون صلوات بفرستین خیلی خیلی تاثیر داره  اللهم صل ...

چندگل صلوات به نیت توفیق شهادت برای شما هدیه کردم خدمت حضرت ولی عصر(عج)🍃🍃🍃🍃

شما هم اگه ممکنه برای لیاقت شهادت پیدا کردن من دعا کنید.

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃