2777
2789

دو هفته دیگه عروسیمه خیلی حالم بد ی عالمه کار ریخته بود سرم کارای عروسی کارای سالگرد فوت مادرم ی عالمه مهمون تو خونمون هیچوقت انقدر تنها نبودم زیر بار مسئولیت دارم له میشم ب شوهرم گفتم برو چوب پرده بخر واسه خونه نصب کن فردا جهیزیه رو ببریم گفت نمیخرم جهیزیه ام خودم تنهایی میام میبرم مادر پدرم نمیان گفتم باید بیان چوب پرده ام وظیفته باهاته باید بگیری قبلأ هم بهش گفتم بگیر گفت وظیفه من نیست گفتم باشه خودم چندسری رفتم دنبالش ک بگیرم نشد گفتم من ک این همه خرج کردم سر ی چوب پرده اوقات تلخی نکنم بد گفتم حالا ک اینجوریه منم پرده هامو نمیارم جهیزیه ام نمیارم گفت ب فلانم منم فوشش دادم هرچی زنگ زد جواب ندادم زنگ زد ب خواهرم ب خواهرم فوشای خیلی زشتی داد خواهرمم هیچی بهش نگفت منم گوشیو برداشتم ب مادرش و خواهرش فوش دادم خیلی تو این یک سال عذابم دادن خیلی خسته ام الانم عروسیمو ب هم زدم گوشیمم خاموش کردم کاش بمیرم دیگه تحمل ندارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برام سوال شما با این اوصاف بازم می‌خوای با این آدم زندگی بکنی بری زیر سقف

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

افرین خوب کردی چماتو تادیرنشه بازکردی بهت افتخاااارمیکنم تودوباره متولد شدی گلم نثه ماتومرداب فرونرفتی

بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!