2777
2789
عنوان

شما با خمیر کلی چی درست میکنید؟

746 بازدید | 7 پست

داداشم گیر داده ک واسم ی چیز جدید درست کن

هرچی طرح بهش نشون میدم از نت میگه خوشم‌ نمیاد🙁

منم خیلی آدم هنرمندی نیستم چیزی بلد نیستم ک الان نمیدونم چی براش درست کنم

بچه این دقت شب منو گیر اورده من همین الان برای بار دوم ازسرکار برگشتم

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثل داداش من😂 چند سالشه

۸ 

اما من هنوز میگم ۷ سالشه😅

داداش تو چند سالشه؟

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
۸  اما من هنوز میگم ۷ سالشه😅 داداش تو چند سالشه؟

۱۰

من ازدواج کردم میرسم خونه بابام خمیر میاره بیا جغد درست کن

یا دفترشو میاره بیا حاشیه بکش تو دفترم

حتی مداد رنگیاشو نگه میداره من برم واسش تراش کنم 

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 
۱۰ من ازدواج کردم میرسم خونه بابام خمیر میاره بیا جغد درست کن یا دفترشو میاره بیا حاشیه بکش تو دفت ...

😅😅😅😅😅

الهی بگردم دوست داره خب

من‌ ازدواج نکردم اما سرکار میرم بعد ی روز ک بیشتر برم سرکار پیشش نباشم دیگ شبش منو ول نمیکنه

باید کلی باهاش بازی کنم بیرون ببرمش تا آروم شه یکم بچم