2777
2789
عنوان

رل مجازی

289 بازدید | 24 پست

سلام من ۲ ماهه با یکی مجازی دوستم ک مال ی شهر دیگست خیلی دوسش دارم و وابسته بهش ولی چند وقت پیش یکی از دوستام ته دلمو خالی کرد گفت یوقت دوست دختر نداشته باشه

منم همونجا استرس گرفتم و فالوینگاشو چک کردم بعدش ی پیج دیدم ک عکس اونو رو پروفش گزاشته بود و هایلایت قلیون کشیدن داشت  ازش پرسیدم بهم ی جواب دروغی داد ک باور نکردم

دوباره فرداش راجب این مسئله صحبت شد و او نجاهم ی دروغ دیگه بهم گفت

آخرش ک دید راهی نداره فرداش برام عکس خودشو فرستاد و اول رابطه ب من عکس فیک داده بود و در واقع عکسی و اول بهم داده بود عکس دوستش فود😐😐

تنها مشکلش یکم بددهن بودنش فود وگرنه دوستش داشتم

ولی وقتی دیدم اینطوری بهم دروغ گفته بلاکش کردم اما راضیم کرد ک برگردم ب رابطه الانم هیچ اعتماد و علاثه ای بهش تدارم

قسم می‌خورد جون مادرشو ک دروغ دیگه ای نگفته 

چیکار کنم هیچ علاقه ای بهش ندارم

رل حضوریشم به درد نمیخوره چه برسه به مجازی... 

𝑵𝒐 𝒎𝒂𝒕𝒕𝒆𝒓 𝒉𝒐𝒘 𝒉𝒂𝒓𝒅 𝒊𝒕 𝒊𝒔, 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒌𝒆𝒆𝒑 𝒐𝒏 𝒈𝒐𝒊𝒏𝒈. 𝑪𝒂𝒖𝒔𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒕𝒐 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒆 𝒂𝒔 𝒔𝒂𝒎𝒆 𝒂𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒔 ✨✨✨✨کاربرے بـہ من تعلق گرـ؋ـته؛ تاپیک هاے قبلے براے من نیست...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم مث تو ام

کات کن بعدن هم بهت دروغ میگه

#کاربر آقا                  #یه مرد غیر معمولی دارم زیر بولیز...         #هر روز تو آینه میگم سرمایم تویی...         #نمیتونم و نمیشه نیست تو عادت من...            #منو از پا نمیندازه یه شیشه سیانورم...          #باید ب یه جا میرسیدم وقتی میام نتونی بلند نشی از جات...       #پی رویام با تلاش زیاد از حدو...                         

رل کلا تر میزنه ت عصاب و روانت چ برسه ب مجازی😐از منی ک ۵ ساله ت رابطه ام بهت نصیحت یا نحرف یا وابسته نشو😐

#متعهدم‌به‌دوست‌داشتنت‌تا‌ابد❤️ اگر نظرم ت تاپیکی با شما مخالف بود ریپلای نکنین نمیخوام درگیر بشیم🫂

کات کن بابا همچین دروغ بزرگی بهت گفته 

هیچ هدفی از این رابطه نداره جز سرگرمی 

اگه شماهم برای سرگرمی میخوای اوکیه 

اما هیچ اینده‌ای رو با این تصور نکن 

عشق علاقه‌ایم نباید باشه 

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

خیلی دلم رو شکست ولی دوسش داشتم برگشتم

خسته نباشی 

خوب یا بد نتایجش هم خواهی دید 

𝑵𝒐 𝒎𝒂𝒕𝒕𝒆𝒓 𝒉𝒐𝒘 𝒉𝒂𝒓𝒅 𝒊𝒕 𝒊𝒔, 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒌𝒆𝒆𝒑 𝒐𝒏 𝒈𝒐𝒊𝒏𝒈. 𝑪𝒂𝒖𝒔𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒕𝒐 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒆 𝒂𝒔 𝒔𝒂𝒎𝒆 𝒂𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒔 ✨✨✨✨کاربرے بـہ من تعلق گرـ؋ـته؛ تاپیک هاے قبلے براے من نیست...