2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کم 

یه ژلوفن خوردم

تو خیلی با ارزشی دختر ❤    در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه می‌گویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم 

موقع انجام نه 

ولی تا یکی دو هفته عادت کنی یکم اذیتی داره بعدش کلا عادی میشه نگران نباش عزیزم ❤️🌱

بارون متوقف میشه ، شب میگذره .. درد و رنج محو میشه ولی امید هیچوقت اونقدر گم نمیشه که نشه پیداش کرد ..🌱
موقع انجام نه  ولی تا یکی دو هفته عادت کنی یکم اذیتی داره بعدش کلا عادی میشه نگران نباش عزیزم ...

اره من اون موقع خوب بودم الان موقع غذا خوردن و اینا اذیتم شمام اینطوری بودین؟

تاثیر گذاشته تو همین چند  ماه؟ من خیلی عجولم میگم زودی تموم شه😅 الان آرومم نمیگیره چون وقتی ...

بله تاثیر گذاشته، ولی بین یک تا یک سال و نیم تاثیر کامل داره، بستگی به فردش داره، ولی آدم همیشه باید مسواک به دست باشه. 😄

حسابداری، خوشنویس. علاقه مند به فیلم، کتاب، موزیک، مستند، تاریخ، شعر.
بله تاثیر گذاشته، ولی بین یک تا یک سال و نیم تاثیر کامل داره، بستگی به فردش داره، ولی آدم همیشه باید ...

اره غذا میخو ی همش گیر میکنه لای سیم و براکتها حال بهم زنه😁😁😅😅😅😁😁😁

اره غذا میخو ی همش گیر میکنه لای سیم و براکتها حال بهم زنه😁😁😅😅😅😁😁😁

هر ماه هم سیمش عوض میشه. طرفای ما هر فک ۱۷ تومن.

حسابداری، خوشنویس. علاقه مند به فیلم، کتاب، موزیک، مستند، تاریخ، شعر.