2777
2789

گرانیت مارک اویز یا پویان مهر رو سرچ کن هر کدوم رو خواستی من برات سفارش میگیرم و ارسال میکنم عالیه من چند ساله دارم خیلی عالیه

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  

هرکدوم یه کاربردی دارن، سلیقه ای هست

من گرانیت لایف اسمال گرفتم ، تو نظرات خیلی تعریف کرده بودن و واقعا هم خوبه

مادرم گرانیت ریوالد که ایرانیه تابه خریده ، اونم خیلی خوب هست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرکدوم یه کاربردی دارن، سلیقه ای هست من گرانیت لایف اسمال گرفتم ، تو نظرات خیلی تعریف کرده بودن و و ...

ممنون عزیزم شما لایف اسمایل اصل از کجا خریدید میشه عکس بدید ازش از‌کجا بدونم فیک یا اصل

ممنون عزیزم شما لایف اسمایل اصل از کجا خریدید میشه عکس بدید ازش از‌کجا بدونم فیک یا اصل

سلام

بیین اون بزرگه سایز۲۸ از دی جی کالا گرفتم و کوچیکه ۲۰ هست از باسلام گرفتم

شما اگه تهران هستی میتونی حضوری بری بخری.

من مشهدم واینجا نیست این برند

اصل بودن هم که خب اصلش کارت و دفترچه گارانتی داره تو جعبه اش .

و میتونی اگه خیلی حساسی شماره سریال کالا رو بزنی تو سایت لایف اسمال ببینی هست یا نه.

سلام بیین اون بزرگه سایز۲۸ از دی جی کالا گرفتم و کوچیکه ۲۰ هست از باسلام گرفتم شما اگه تهران هستی ...

عزیزم خیلی ممنونم خیلی لطف کردی اره عزیزم تهرانم باید برم بازار شوش فکر میکنم دارن برای شما خوش نیفتاده داخلش؟

عزیزم خیلی ممنونم خیلی لطف کردی اره عزیزم تهرانم باید برم بازار شوش فکر میکنم دارن برای شما خوش نیفت ...

خواهش میکنم🙏🏻

نه هنوز ، البته من تازه خریدم ، ولی لمس کنی هم متوجه میشی .یکی بخر بیار استفاده کن اگه راضی بودی بعد بیشتر بخر

تابه ریوالد هم مامانم ۶ ماه پیش خریدن مرتب استفاده میکنن من نگاه کردم دیدم اصلا خط و خش نشده و راضی بودن