2777
2789
عنوان

ژل شستشوی سالیسیلیک اسید نوتروژینا

4095 بازدید | 17 پست

دوستان من دو هفته ای میشه ژل شستشوی سالیسیلیک اسید نوتروژینا خریدم ولی باهاش به شدت جوش میزنم پوستم چرب و مستعد جوش و دارای منافذه. 

نمیدونم این ژل چرا واسه من برعکس عمل میکنه چرا عوض اینکه جوشام رو خوب کنه بدترش کرده!

لاین زردچوبه نوتروزینا برای پوستهای چرب و جوش دار عالیه 

شوینده و تونر و ابرسانشو بگیر سریع التهاب جوشهاتو میخوابونه و آثارشو از بین میبره

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سالسیک اسید اول ک میزنی برون ریزی زیر پوستی ها رو داری عزیزم این یعنی داره جواب میده 

ولی زیاد نشور باهاش چون پوست خوشم میشه و برای مقابله با خشکی بیشتر چربی ترشح می‌کنه ک خوب نیست 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️

خیلی از محصولات استثنا دارن

بعضی پوست ها نسبت بهشون حساسیت نشون میدن

اگه میبینی بده ادامه نده

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
لاین زردچوبه نوتروزینا برای پوستهای چرب و جوش دار عالیه  شوینده و تونر و ابرسانشو بگیر سریع ال ...

برا منم جواب نداد لاین زردش

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
برا منم جواب نداد لاین زردش

من لاین زردچوبشو استفاده میکنم 

صورتم جوشهای ملتهب میزنه چند روز که تونرشو میزنم التهاب جوشهامو کم میکنه و سریع خشک میشه و جاشونم لک نمیشه و به مرور هم پوستتو روشنتر میکنه

من لاین زردچوبشو استفاده میکنم  صورتم جوشهای ملتهب میزنه چند روز که تونرشو میزنم التهاب جوشهام ...

من میسلارشو استفاده کردم نتیجه ای ندیدم

من میسلارشو استفاده کردم نتیجه ای ندیدم

من میسلارشو استفاده نکردم

ولی تونرشو ۳ بار خریدم برای من عالی بوده 

سالسیک اسید اول ک میزنی برون ریزی زیر پوستی ها رو داری عزیزم این یعنی داره جواب میده  ولی زیاد ...

خداکنه برون ریزی باشه، روز درمیون میزنم ولی نتیجه عکس داده تا الان😩🤒