2777
2789
عنوان

فیبروم رحم!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 29 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزان برای درمان مشکلات رحمی بهترین راه طب سنتیه

چون همه چیچ اصولی وازریشه درمان میکنه

فیبروم کیست یائسگی زودرس و....همه ازغلبه سردی به رحم به وجودمیاد

هدفمند زندگی کن بانو🌹

این همه قرص شیمیایی وروش های پزشکی نمیگم بده ولی برای همه لازم نیست انجام بشه

کلی ازمشکلاتی که داریم با رعایت های غذایی وسبک زندگی کمرنگ میشن

هدفمند زندگی کن بانو🌹
چرا دیگه دوباره بخون میگم بزرگ شده. سونو اول ۱۷ میل واژینال که چند روز پیش رفتم شده بود ۲۷ میل   ...

ای بابا...اره عزیزم...اشتباهی کامنت شما رو ریپلای زدم...ولی دو سانت مهم نیست واقعا نگران نباش...واسه منم اگه دو سانت بود کلا دایورتش میکردم ولی هفت سانت خیلی زیاده، سال ب سال هم داره بهش اضافه میشه

این همه قرص شیمیایی وروش های پزشکی نمیگم بده ولی برای همه لازم نیست انجام بشه کلی ازمشکلاتی که داری ...

طب سنتی رو این اندازه جوابگو نیس، بلکه بزرگ‌ترش هم می‌کنه تو کوتاه مدت!!!!

من یه فیبروم خیلی بزرگ سی سانتی داشتم که واقعا زندگی کردنو برام سخت کرده بود ولی خداروشکر توسط یه دکتر خوب و مهربون طب سنتی بدون هیچ مشکلی درمان شدم پیشنهاد میدم برای مشکل فیبرمتون به ایشون مراجعه کنید. شمارشو براتون می‌گذارم 

09367461816