بچه ها فیبروم دارم خارج رحمی، از نوع ساب سروزال، از پارسال تا الان یه سانت رشد داشته شده ۷ سانت!!!! جاهای مختلف هم خوندم که موقع بارداری با رحم رشد میکنه و اندازش خیلی زیاد میشه و خطر سقط و بارداری سخت و... هم داره...الان هم قصد بارداری ندارم، در آینده هم بزرگتر میشه، لطفاً کسایی که این نوع فیبروم رو دارین یا داشتین بیاین از تجاربتون بگین چیشد؟ عمل کردین یا لاپاراسکوپی یا آمبولیزاسیون یا چی؟؟؟؟؟؟ خیلی ناراحتم نمیدونم چیکار کنم....😔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چرا دیگه دوباره بخون میگم بزرگ شده. سونو اول ۱۷ میل واژینال که چند روز پیش رفتم شده بود ۲۷ میل ...
ای بابا...اره عزیزم...اشتباهی کامنت شما رو ریپلای زدم...ولی دو سانت مهم نیست واقعا نگران نباش...واسه منم اگه دو سانت بود کلا دایورتش میکردم ولی هفت سانت خیلی زیاده، سال ب سال هم داره بهش اضافه میشه
من یه فیبروم خیلی بزرگ سی سانتی داشتم که واقعا زندگی کردنو برام سخت کرده بود ولی خداروشکر توسط یه دکتر خوب و مهربون طب سنتی بدون هیچ مشکلی درمان شدم پیشنهاد میدم برای مشکل فیبرمتون به ایشون مراجعه کنید. شمارشو براتون میگذارم