2821
2789
عنوان

ب دادم برسید 😭

328 بازدید | 14 پست

سلام 

بچه ها من از پایه ریاضی کاملا صفرم و سال بعد همزمان هم امتحان نهایی دارم هم کنکور تجربی امتحان نهایی بخاطر تغییر رشته هست تطبیق میزنم

از کلاس ششم ب بعد من غیر حضوری خوندم و اصلا از ریاضی چیزی یاد نگرفتم مخصوصا دوران کورنا 

الان بنظر شما ریاضی رو از هفتم هشتم نهم شروع کنم یا دهم یازدهم دوازدهم  میگم پایه ام صفره یعنی من حتی رادیکال ایگرگ معادله هیچی نمیدونم توروخدا راهنماییم کنید رویای من تجربی و پرستاریه اگ بهش نرسم تا زنده باشم در حسرتشم

از هفتم به بعد بخون و آموزش معین کرمی عالیه

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

باید از هر جا که بلد نیستی بخونی دیگه

پایه ی ریاضی مهمه بلد نباشی نمیشه

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

اول از هفتم شروع کن،معلم خصوصی بگیر راحتره

اره خواستم تو دوره آریان حیدری شرکت کنم ک گفتن هر۳کلاس رو تدریس می‌کنه 

ولی بازم دو دل میشم و فکر میکنم شاید یه چیزایی تو دوره متوسطه هست ک‌ نیازه اول اونارو ببینم

اره خواستم تو دوره آریان حیدری شرکت کنم ک گفتن هر۳کلاس رو تدریس می‌کنه  ولی بازم دو دل میشم و ...

خب پس ،فیلم اموزشی ببین از دوره‌های قبل...موقعی ک یاد گرفتی ،برو‌کلاس

👑تاج رو سر منه 👑تو چرا گرفتی فاز پادشاهی🌝

باید از هر جا که بلد نیستی بخونی دیگه پایه ی ریاضی مهمه بلد نباشی نمیشه

بنظرتون فقط کلاس های آنلاین رو یه دوری ببینم کافیه و بعد برم دوره حیدری رو شرکت کنم یا نه کلا ۳چهار ماهی رو درس ها کار کنم 

آخه اینجوری وقت زیادی ام ندارم سال بعد باید تغییر رشته بدم اونم امتحان نهایی داره

خب پس ،فیلم اموزشی ببین از دوره‌های قبل...موقعی ک یاد گرفتی ،برو‌کلاس

ممنونم که مهربونم 

الان من این ۳تا کلاس رو فقط یه مروری کنم یا کلا مثل دوران مدرسه کامل همه درس هارو یاد بگیرم

ممنونم که مهربونم  الان من این ۳تا کلاس رو فقط یه مروری کنم یا کلا مثل دوران مدرسه کامل همه در ...

فقط جاهای مهم ک در سال‌های بعد ازشون استفاده میکنن

👑تاج رو سر منه 👑تو چرا گرفتی فاز پادشاهی🌝

بنظرتون فقط کلاس های آنلاین رو یه دوری ببینم کافیه و بعد برم دوره حیدری رو شرکت کنم یا نه کلا ۳چهار ...

خودت که همینجوری یاد نمیگیری، آنلاین ببین خودتم کنارش تمرین کن، بعد ببین اگه کامل و عمقی یاد نگرفتی اونوقت برو کلاس. 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!