2777
2789
عنوان

پدرشوهرم بدون اجازه با دوستاش اومد خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 42 پست
اگر پول اجاره کردن خونه دارید بهترین بهانست برای مستقل شدن

ن نداریم سر همین موضوع گفت برید از خونم بیرون چون چند بارم بدون اجازه اومد خونم لختی منو دید ب دخترش گفتم ب بابات بگو منو اینجور دیده یهو نیاد در بزنه سر همینا ناراحت شد گفت برید از خونم بیرون پولم نداریم بریم

بگو اگر خونه شماست صحیح ولی الان ما داریم داخلش زندگی میکنیم و خارج از هر بحثی لطفا ۲۰ روز شوهرتو ت ...

مادر شوهرم پیششه گفت آره مگه شوهرت بهت نگفته بابا اینا اومدن خونت گفتم ن شوعرمم داشت نگا میکرد یه جوری ک چرا دارید میگید من قایم کردم ازش اینا لو دادن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اومدم خونه تون مشروب خوردم؟عجب

تصورم از پدرشوهر تغییر کرد

برای پرنده ای که کل عمرش را در قفس گذرانده پرواز بیماری است و برای کسانی که مفهوم پرواز 🦅را نمیفهمند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی. 
اومدم خونه تون مشروب خوردم؟عجب تصورم از پدرشوهر تغییر کرد

اره هر چی بگی حرومه اون میخوره ورق بازی اینا گفتم تاحالا بدون اجازه حتی تنها نرفته خونه دخترش اونام با دوستان ارازلش اومده خونه من سیگار عرق مشروب تو خونه من چند روز رفتم پایین دستشویی لک داشت ابرو رفت بابا اومدی نگو بدم گفتی چرا اعتراض میکنی 

کدوم سمت قمی؟ 

سمت پردیسان با 60 تومن ماهی 50 میلیون میتونی خونه اجاره ای پیدا کنی

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
کدوم سمت قمی؟  سمت پردیسان با 60 تومن ماهی 50 میلیون میتونی خونه اجاره ای پیدا کنی

ماهی پنجاه ملیون بدیم کرایه ؟؟؟ شوهرم ماهی ۱۲ بزور در میاره فقط رهن کامل باید بکنیم ما شهر قائمیم اینجا ب درد نمیخوره محلش یه پردیسان نیروگاه توحید اینا خونه مگ بگیریم اونم رهن فقط دوماه صد ملیون میشه اگه صد ملیون داشتیم رهن میکردیم گلم 

ماهی پنجاه ملیون بدیم کرایه ؟؟؟ شوهرم ماهی ۱۲ بزور در میاره فقط رهن کامل باید بکنیم ما شهر قائمیم ای ...

نههه اشتباه شد 😂

ماهی5 میلیون اجاره پول پیشم 60 تومن 

شهر قائم که افتضاحه 😖

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
کدوم سمت قمی؟  سمت پردیسان با 60 تومن ماهی 50 میلیون میتونی خونه اجاره ای پیدا کنی

گلم شما قمی این مسکن مهری نداره اینجا؟ من تازه اومدم قم محله ها رو نمیشناسم فقط میدونم این محله ای ک هستیم جای بدیه جرعت نمیکنم بیرون برم 

گلم شما قمی این مسکن مهری نداره اینجا؟ من تازه اومدم قم محله ها رو نمیشناسم فقط میدونم این محله ای ک ...

مسکن مهر پردیسانه دیگه 

داخل دیوار ببینی پیدا میکنی 

نههه اشتباه شد 😂 ماهی5 میلیون اجاره پول پیشم 60 تومن  شهر قائم که افتضاحه 😖

آها آخه بدبختی ما پول وام ازدواجم داریم می‌دیم ب کنار خرج خونه اینا فقط رهن خوبه اجاره زود سررماه میاد موندم چیکار کنیم باباش کافرع چرا میگن قم مذهبیه برعکس کافرن بخدا نماز خدا قبول ندارن ک هیچ فوش میدن هنوز پدر شوهرم با خودش نمیگه هوا سرد میشه اینام تازه عروس دومادن بیرون کنم کجا برن گفت برید از خونم بیرون شوهرم بی عرضه نمیتونه پول جم کنه می‌ره خرج می‌کنه همش چرت پرت میگیره