2777
2789
عنوان

پدرشوهرم بدون اجازه با دوستاش اومد خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 42 پست
مسکن مهر پردیسانه دیگه  داخل دیوار ببینی پیدا میکنی

ماهی سه تو من فکنم رو قصد وام ازدواج می‌ره ماهی ده خرج مخارج خونه پول نمی‌مونه واسه اجازه کاش رهن پیدا میشد رهن ارزون در حد تازه عروس خیلیم کثیف نباشه زدم تو دیوار یه جاهای بدی بود همون کلی پول پیش میخاد قم خیلی گرونه خونه ها

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آها آخه بدبختی ما پول وام ازدواجم داریم می‌دیم ب کنار خرج خونه اینا فقط رهن خوبه اجاره زود سررماه می ...

چی بگم عزیزم درسته قم شهر مذهبیه دلیلی نمیشه چون پدرشوهرت ادم درستی نیست بقیه مردم قمم اینطوری باشن 

باید موقع تحقیق دقت میکردی 

میتونی همسرتو تو فشار بذاری پولاشو پسنداز کنه خرج نکنه 

اجاره خونه دادن بهتر از اونجا موندنه

اگه طلا داری بفروش و پول پیش بده

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
ماهی سه تو من فکنم رو قصد وام ازدواج می‌ره ماهی ده خرج مخارج خونه پول نمی‌مونه واسه اجازه کاش رهن پی ...

دونفر ماهی 10 تومن یکم زیادیه خرجتون

میتونید پسنداز کنید 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
ماهی سه تو من فکنم رو قصد وام ازدواج می‌ره ماهی ده خرج مخارج خونه پول نمی‌مونه واسه اجازه کاش رهن پی ...

باید بگردید سمت پردیسانو تا جای مناسب پیدا کنید 

چی بگم عزیزم درسته قم شهر مذهبیه دلیلی نمیشه چون پدرشوهرت ادم درستی نیست بقیه مردم قمم اینطوری باشن& ...

نصف طلاهامم فروخت هنوز یه آدم ولخرجه شوهرم میگه پول پخش اهنگام بدم تو سایتا نمی‌دونم گیتار مدل چی بگیرم بهتره بد خرید گفت پیانوم عوض کنم این خوب نمیزنه بد دوتا کامپیوتر داره رفت لپ تاپ هم خرید گفت تو اتاق های بعضی وقتا فیلم ببینیم خسته میشم تو پزیرایی فکن اینجور آدمیه دلم میخواد گریه کنم بحالش بچس هیچی حالیش نمیشه میگه نههخ باید اینو بگیرم خوانندگی می‌کنه هرچی بگم میگ نمی‌فهمی باید گیتار مدل چی بگیرم میگه مشهور میشم مثل شادمهر یک حرفای میزنه تو اسمونا فک می‌کنه خیالاتیه چیکارش کنم 

نصف طلاهامم فروخت هنوز یه آدم ولخرجه شوهرم میگه پول پخش اهنگام بدم تو سایتا نمی‌دونم گیتار مدل چی بگ ...

چقدر افکارش بچگونس بنظرم اگه توی قرض و قسط بیفتید به خودش میاد درست میشه 

توام دیگه اصلا طلاهاتو نفروش 

قایم کن 

چقدر افکارش بچگونس بنظرم اگه توی قرض و قسط بیفتید به خودش میاد درست میشه  توام دیگه اصلا طلاها ...

اره بردم دست دوستم دادم بقیش 😂گفتم یهو میگ بده آبش کنم رفته دوچرخه خریده میگ برو تو پارک صبا گفتم این محله ای ک شما دارید من جرعت نمیکنم برم بیرون فکن همه نشستن نگا میکنم من دوچرخه سوار شم برم باشگاه باهاش فردا هزار حرف در میارن گزاشتم تو حیاط خاک میخوره یک کارای می‌کنه دوربین همه جا گذاشته گفت میخام پول دستم اومد تو اتاق خاب آشپز خونه هم بزارم مثلا سر کارم ببینمت 😐😐یک حرفای میزنه خودزنی بکنم بخدا تو خونمم الان کلی نور پردازی کرده گفتم بابات میگه بریم بیرون گفت ولش اینارو میزارم همینجا بکنم خراب میشن میگم دیگ نرس ب خونه مادر میندازه بیرون نمی‌بینی گفت باشه داره الان یه کارایی دیگ می‌کنه با موزیکاش گفت شیش ملیون دستم بیاد بدم سایت فلان آهنگ جدیدم پخش کنن یازده ساله همین کارو می‌کنه مشهور نشد خیال بافی می‌کنه با خودش چقد بدبختم من بخداا بزرگ نمیشه 28سالشه من 25اون بچه تره من عاقلانه فک میکنم الآنم دید باباش بیرونمون می‌کنه میگه تو فکر خارجم گفتم یه خونه رهن نمیتونی بری خارج گفت میرم خارج اینجا خونه نمیشه درست کرد پول میخاد الان من بلاتکلیفی گفت بچه نیار ک بریم سال دیگ خارج 

آها من خودم سرکوفت میزدم چرا ناراحت شدم خونه خودشه بد همش با خودم میگم اومده ک اومده بجای اینکه بگه ...

ن همچین حقی نداره...مگه خونه رو در اختیار شما نذاشته؟...اینکار بی ادبی.بیشعوریشو می‌رسونه...باهاش سرسنگین باش.ب شوهرت بگو اگه یبار دیگه بی اجازه بیان خونم...باید برام خونه جدا بگیری...نمی‌خوای طلاقم بده...مگه صاحب خونه حق داره.کلید بندازه بره خونه مستاجر؟درسته پولی نمیگیره ازتون.باید بیاد عرق خوری راه بندازه....خیلی ببخشیدا شوهرت بی عرضه اس انگار..نمیگه.چندتا مرد غریبه نباید بره تو خونم.عکس لباس زنم اونجاس

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
ن همچین حقی نداره...مگه خونه رو در اختیار شما نذاشته؟...اینکار بی ادبی.بیشعوریشو می‌رسونه...باهاش سر ...

درسته گفتم بهش ارع بی غرضی شوهرم همین نمی‌دونم چ جوری درست کنم من ک کلا قطارتباط کردم با کارا خونودش تاپیک اولین بخونی میبینی چیکار کردن دیگ نمیرم خونشون تا آدم بشن 

اگه خونه مال خودشه نباید دعوا میکردی

این چ حرفیه شما میزنی.اعتقادی ب حریم شخصی نداری مثل اینکه...اون خونه رو داده ب پسرش با زنش زندگی کنه...یعنی حق داره.کلید بندازه.یهو بیاد تو خونه یا اتاق خوابشون....تا دیده عروس رفته .سریع رفیقاشو جمع کرده واس عرق خوری...اگه کارش درسته چرا تو واحد خودش نکرده....اگه غلطه...چرا اومده خونه اسی...درسته سند بنامشه...ولی این حق نداره .واس خودش در و باز کنه.مهمون بیاره...مثل اینکه پسرشم راضی نبوده....فقط ی گاو.فرق خونه رو طویله رو نمیدونه

درسته گفتم بهش ارع بی غرضی شوهرم همین نمی‌دونم چ جوری درست کنم من ک کلا قطارتباط کردم با کارا خونودش ...

شعور ندارن محل نده.سرسنگین باش....سعی کنین.خونه رو جدا کنین...