2777
2789

سلام دخترا به نظرتون چ واکنشی نشون بدم حق دارم ناراحت باشم یا ن؟ من رفتم مشهد خونه مادرم بیست روز اونجا بودم شوهرم خودش اجازه داد بد اومد دنبالم اومدم قم ،خونم قمه از مشهد رسیدم خسته دراز کشیدم رو مبل زیر چشمی نگا میکردم شوهرم بدو بدو آبمیوه گیری مو از خونه مادرش رفت آورد گزاشتم رو کابینتا چون من اومدم برده بود خونه مادرش ،این به کنار حالا برده دیگه بد بهمن نگفت ک پدرش اومده ، پدر شوهرم اومد خونم یکم حرف زد چ خبرا مشهد اینا بد گفت با دوستام اومدم پایین مشروب بخورم رفتم دشویی این چ وضعیه سینک دستشویی لک داشت آبروم رفت جلو دوستام گفتم چی گفت با دوستام چند روز میومدم پایین عرق خوری شوهرم نگفته بود بهم بد هیچی دیگ وقتی رفت ب شوهرم گفتم چرا نگفتی بهم گفت منم ب بابام گفتم نرو فعلا زنم نیست کسی پایین نبرد گوش نکرد بد نگفتم بهت خودش اومده منم گفتم هم اومده خونم بدون اجازه هم قور میزنه چرا سینک دستشویی لک داشت چقد پرو بد شوهرم رفت ب باباش گفت مگ نگفتم ببین دعوا کرد پدرشوهرمم ناراحت شد الان یه ماه قهرم گفت خونه خودمه چون خونه پدر شوهرم داده فعلا ما نشستیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون خونه رو داده ب شما...عرزه داشت روز خواستگاری نمی‌گفت پسرم خونه داره...شما حق داری...در ضمن کلید واحدتو عوض کن فقط خودت شوهرت داشته باشین...اون موقع دیدی اگه داده ب پدرش قیامت کن...هرچند ک الآنم حق داری...

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
اومده خونت عرقشم خورده ب سینک ظرف‌شوییت گیرم داده؟!؟ طلب کارم هست؟!؟ اوکی😐

اره من همین قور زدم ب شوهرم گفتم اومده قور هم میزنه بد پدرشوهرم فقمید ناراحت شدم بیشتر دعپاذکرد باهام ک خونه خودمه پسرمه حتی پسرشم راضی نبود بیاد خونم اومده

اون خونه رو داده ب شما...عرزه داشت روز خواستگاری نمی‌گفت پسرم خونه داره...شما حق داری...در ضمن کلید ...

آها من خودم سرکوفت میزدم چرا ناراحت شدم خونه خودشه بد همش با خودم میگم اومده ک اومده بجای اینکه بگه ناراحت نشی دخترم قدر زد سرم 

اره من همین قور زدم ب شوهرم گفتم اومده قور هم میزنه بد پدرشوهرم فقمید ناراحت شدم بیشتر دعپاذکرد باها ...

بگو اگر خونه شماست صحیح ولی الان ما داریم داخلش زندگی میکنیم

و خارج از هر بحثی لطفا ۲۰ روز شوهرتو تنها توی شهر دیگه نذار برو خونه مامانت، خوب نیس

فقط یک سوال مادرشوهرتون کجان ک پدرشوهرتون با دوستاشون بساط میکنن؟!؟