یه پیاز خورد کن تو تابه روغن بریز بزار سبک بشه، سیر هم چندتا حبه خورد یا له کن با میگو بریز تو تابه، زردچوبه هم بزن، با فلفل سیاه
جدا تمبرهندی با اب خیس کن با دستت له کن بریز تو تابه تا ابش تموم بشه
برنج هم جدا یا ابکش کن یا بزار ابش کار بره بعد دم نزار با موادت قاطی کن و گشنیز و شویدم فراوون بریز و بزار دم بکشه
من اینجوری درست میکنم خوشمزه میشه
برا میگو سوخاری هم میگو رو با چندتا حبه سیر له کرده و نمک و فلفل بزار مزه دار بشه بعد بزنتوی ارد و بعد تخم مرغ و بعد پودر سوخاری و سرخش کن، جدا هم سیب زمینی سرخ کن کنارش
فکرکنم چون دفه اولته میگو سوخاری برات راحت تر باشه مث مرغ سوخاری میشه