2777
2789
عنوان

معجزه کپسول اووبوست و بارداری!!!

85807 بازدید | 47 پست

خواستم تجربه مو در اختیارتون بذارم.

من با چهار بار IUI و چندین دوره مصرف دارو باردار نشدم، داشتم آماده میشدم که این ماه برم IVF ولی به لطف خدا همینجوری و فقط با کپسول اووبوست که دکتر بهم داده بود که قبل از IVF تقویت شم، باردار شدم...

فقط چون سابقه سقط قبلی داشتم الان خیلی میترسم، از اینکه قلب جنین تشکیل نشه، یا مثل سری قبل تشکیل بشه و بعدش از کار بیفته و سقط کنم...

برام دعا کنید.

ان شالله دامن شمام سبز شه به زودی...

چند هفته هستي 

خدا كنه هر دو مون ني نيامون صحيح و سالم دنيا بيان 

به نظرم چون بيخيال اقدام شده بوديو فكر ايوي اف بودي اينطوري شده 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند هفته هستي  خدا كنه هر دو مون ني نيامون صحيح و سالم دنيا بيان  به نظرم چون بيخيال اقد ...

شش هفته

نمیدونم والا، ولی این کپسول رو که استفاده کردم به مدت دو ماه کلأ سیکل پریودیم بهم ریخت، ماه اول یک هفته زودتر پریود شدم و ماه بعدش باردار شدم

روزی دوتا میخوردم، یکی صبحف یکی شب تقریبا 60 تا قرص بود اگه اشتباه نکنم ولی گرون بودن

مرسی گلم 

من روزی یکی میخورم  

یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر  از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨
چون قرار بود این ماه IVF کنم به من گفته بود دوتا بخورم

اهاا عزیزم🙏 منم خیلی ناامیدم  احساس میکنم لبه ی پرتکاهم باورم نمیشه درگیر نازایی هستم و هر ماه منتظر و نمیشه 😭

اهاا عزیزم🙏 منم خیلی ناامیدم  احساس میکنم لبه ی پرتکاهم باورم نمیشه درگیر نازایی هستم و هر ماه ...

ببین من مشکل خاصی نداشتم ولی تازه فهمیدم اندومتریوز دارم، لاپراسکوپی هم شدم ولی همچنان هست...

اینقدر که من هر ماه دارو استفاده میکردم و نمیشد دیگه منم نا امید شده بودم

ولی این ماه هییچ دارویی استفاده نکردم، فقط همین کپسولای تقویتی اووبوست، ولی باردار شدم.

بنظرم این کپسولا بی تاثیر نبودن چون باعث تقویت کیفیت تخمک میشن

از IVF هم میترسیدم چون بالاخره دردسر داره، ولی خواست خدا بود که این ماه باردار شم

شمام نا امید نشین اصلا، خدا بخواد میده حتما   

ببین من مشکل خاصی نداشتم ولی تازه فهمیدم اندومتریوز دارم، لاپراسکوپی هم شدم ولی همچنان هست... اینقد ...

عزیزم منم اندومتریوز بودم لاپراسکوپی کردم شکر خدا رفع شد عزیزم خداروشکر بارداری 🙏😍 

شما چند روز استفاده کردی ؟ من حدود یک ماه هست میخورم 

تا سه روز دیکه مشخص میشه باردارم یا نه 

هیچچچچ علایمی هم ندارم 

عزیزم منم اندومتریوز بودم لاپراسکوپی کردم شکر خدا رفع شد عزیزم خداروشکر بارداری 🙏😍  شما چند ...

تو سونوگرافی های بعدی که رفتین چیزی در مورد اندومتریوز دیگه بهتون نگفتن؟؟

نت 9 ماهه لاپراسکوپی شدم ولی چند سونو اخیر بازم بهم گفتن اندومتریوز دارم، اینم گفتن که طبیعیه و قابل برگشته معمولا...

من تقریبا یک ماه قرص رو استفاده کردم، روزی دوتا.

علائم هم دقیقا همممه ی علائم پریودی رو داشتم حتی شدید تر، یعنی هر لحظه منتظر بودم پریود شدم، پاهام این مدت دیگه غیر طبیعی درد میکردن...

تو سونوگرافی های بعدی که رفتین چیزی در مورد اندومتریوز دیگه بهتون نگفتن؟؟ نت 9 ماهه لاپراسکوپی شدم ...

من سه ماهه جراحی شدم قراره ماه بعد دوباره برم پیشش اما به من گفتند امکانش کمه برگرده ایشالا که برنگرده 

قبل پریودی پا درد گرفتید؟  

وای منم پاهام از دیروز درده  

من سه ماهه جراحی شدم قراره ماه بعد دوباره برم پیشش اما به من گفتند امکانش کمه برگرده ایشالا که برنگر ...

من کلا پادرد دارم خصوصا شبا موقع خواب، ولی این تایمی که قرار بود پریود شم و نشدم، پاهام خیییلی بیشتر درد میکرد

نگو باردام و نمیدونستم

بقیه علائمم کاملا مشابه پریودی بود