2777
2789

اول بگم همه نظراتومیخونم ولایک میکنم وپیشاپیش ممنون از راهنماییاتون.....جریا ازاین قراره که من حدود۹ماهی هس ازدواج کردم شوهرم آدم خیلی خوبیه ولی یسری اختلاف نظرها داریم که داره منو روانی میکنه اولین مشکلمون این بودتا۶ماهه اول ازدواج شوهرم ازلحاظ....بشدت سرد بود وازلحاظ روانی فشارهایی به من واردشد که هیچ وقت جبران پذیر نیس والان بهترشده ولی من دیگه مثل قبل تمایل ندارم چندین بارسراین موضوع بحث کردیم بارآخرگف اصن من خودمو میکشم تو برو دوباره ازدواج کن که وقتی اینوگف من کلا این مسئله رو گذاشتم کنار الان خودش پشیمون شده که اونجوری بود ومیگه توهم نبایدسرد باشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه ماحقوقمون ۱۰تومن وباکسری هایی که ازش میشه ۴یا۵تومن میمونه حالاشوهرم همش اضافه کاری میره ومن خیلی عصبی میشم بهش میگم من هیچی نمیخوام فقط میخوام توپیشم باشی گوش نمیده...الانم رفته برایه خونه ۸۰ متری تلویزیون خریده براتواتاق خوا ماهی یک ونیم قسطشه درحالیکه من فقط به اجباراون تلویزیون نگاه میکنم

اوایل زندگی پیش میاد مشکلاتی ایجاد بشه ، اختلاف سلیقه ها خودشونو نشون میدن و مزاج افراد بعضی ها سردن بعضی گرم ... ولی خب سعی کن احترام همو کاااامل نگه دارین و بی احترامی نکنین . باهم حرف بزنین گذشت داشته باشین و اگه طرف خواست جبران کنه شماهم کوتاه بیا . خواهرانه بهت بگم همسر و زندگیت رو تو مشتت بگیر باهاش رفیق باش برا زندگیت تلاش کن اگه هم لازم شد برو مشاوره 

بگو عزیزم 

حس میکنم بخواد اینجوری پیش بره همونجورکه ازلحاظ جنسی سردشدم وپشیمون شدکلاازخودشم سرد میشم ودیگه اونموقعه پشیمونیش فایده نداره من الان جوونم دلم میخوادکنارم باشه حرف بزنیم کاری کنیم بیرون بریم نه اینکه دم غروب عین جنازه بیادخونه

اوایل زندگی پیش میاد مشکلاتی ایجاد بشه ، اختلاف سلیقه ها خودشونو نشون میدن و مزاج افراد بعضی ها سردن ...

همه پیامامو میخونی.....ببین اون احساساتیه ونیاز به توجه داره ومن دارم ازش سرد میشم 

خوب عزیزم اونم داره برا زندگیتون تلاش می‌کنه بعد میل جنسی هم چیزی نیست که دست خود آدم باشه به نظرم سخت نگیر و زندگیتو بکن

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
خوب عزیزم اونم داره برا زندگیتون تلاش می‌کنه بعد میل جنسی هم چیزی نیست که دست خود آدم باشه به نظرم س ...

خب من نمیخوام تلاش کنه بخدا من هیچی ازش نخواستم  فقط میگم ازجوونیمون لذت ببریم 

همه پیامامو میخونی.....ببین اون احساساتیه ونیاز به توجه داره ومن دارم ازش سرد میشم 

سرد نشووو ... اوایل یه اشتباهی کرده قرار نیس ادمیزاد بدون اشتباه باشه . ببخش و بچسب به زندگیت . برا اضافه کاری هم حتما لازم میدونه باید بیشتر کار کنه عوضش تایمی که هست بیشتر نوازشش کن تا یکم که بدهیش کمتر شد خودشم مایل باشه بیشتر تو خونه باشه