2777
2789

میشه بگید چه راهی پیش گرفتید؟بی تفاوتی یا پیگیری نسبت به شوهراتون؟بنظرتون کدوم راه حل بهتریه.من تو دوستی محلش نمیدادم میدویید دنبالم الان که ازدواج کردیم خودم میرم سمتش دور میشه.شماهاچه سیاستی رو پیشنهادمیدین خانوما؟زندگی داره سخت میگذره برام.تا میام یمدت بی تفاوت باشم نرم سمتش هی خونوادم میگن چرانمیری چرا اون نمیاد.یاجایی دعوت میشیم مجبورم برم سمتش.اه حالم داره بهم میخوره دیگه

ی بار بهم گف بهم محبت بکن 

هوامو داشته باش

پشتم باش 

دنیارو میریزم زیره پات 

و منم همین کارو کردم 

حتی زمانی ک ت دعوا تقصیر من بود همش میگف میزنمتااا برو کنار  ولی با این وجود فقط میترسوند منو 

نشده ی بار بزنه ت دهنم محکم 

همش خودشو میزنه میگه بشکنه دستم ک رو ت بلند شه

برای افزایش حقوق همسرم و اینکه تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من مجردم، ولی فکرکنم آدما باهم متفاوت باشن، یکی روش بی محلی جواب میده یکی روش محبت و قربون صدقه رفتن، اگه مذهبی هستی سوره مزمل بخون میگن باعث افزایش محبت بین زن و شوهر میشه

ببین اینها تمام برمیگرده به رفتارهای ریز و جزیی. 

خیلی مباحثش گسترده هست. 

مثلا سرکوبش نکنی. 

غر نزنی. 

همراه و همدل باشی. 

لوس نباشی. 

اویزون نباشی. 

نه یکسره اویزون باشی نه یکسره بی محلی کنی. 

خیلی مواردش گسترده هست

بهتره بری کلاس یاد بگیری. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

عزیزم سمتش نرم اینجوری نیست که نبینیش کلا زیاد پیگیر کاراش نباش همین نه اینکه نری پیشش هی نگو کجایی کجامیری چی میخوری چی میپوشی کمتر زنگ بز منظورشون اینه

اصالت یعنی، بختیاری😍       ارجاعت میدم به امضام 💅                 تا زمانیکه که نظرسازنده ای نداشته باشم در تایپکی کامنت نمیذارم 😊                             اگه دیدی جوابتو ندادم بدون هم نظر نیستیم پس انرژی و وقت خودمو الکی هدر نمیدم  و نظرمو به کسی تحمیل نمیکنم 😚                                                        من ز نژاد کورشم ، آزاده ای پر شورشم پیکان تیر آرشم ، خون رگ سیاوشم من کاوه ی آهنگرم ، تا به ستم نیاورم از چرم، پرچم ساختم ، تا بر ستمگر تاختم از غرب و از ماد آمدیم ، ارژنگی و پاک آمدیم من پارت اشکانیم ، من شیر مرد پارسی ام موج خلیج فارسم ، من شاه تنها خاورم زیرا که من ایرانیم ، از قوم بختیاریم    🌺                                                    

من خودم شوهر ندارم ولي بنظر من كم محلي خيلي خوبه مامانم اصلا به بابام محل نميده بابام همش دنبالشه ارزوشه مامانم يبار بهش زنگ بزنه كجايي فقط ليست خيار گوجه و ميوه و خونه رو ميده بهش 😹بعد اصلا مامانم حرف عاشقونه اينا دوس نداره كلا سرد سرد بعد بابام ارزو داره يبار مامانم محلش بده . 

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني

نمیشه ی نسخه رو برا همه پیچید 

ولی شوهر من از اول بهش محبت کردم و در مقابل محبت دیدم نه خودم طاقت بی محلی رو دارم نه اون ، برا همین  به خودم  اجازه نمیدم که بی محلش کنم اونم همینطور 

همیشه تا بوده بینمون کشش متقابل بوده  

من خودم شوهر ندارم ولي بنظر من كم محلي خيلي خوبه مامانم اصلا به بابام محل نميده بابام همش دنبالشه ار ...

یه جایی پدرت دیگه تمومش میکنه. 

این روش نه خوبه و نه به کسی باید توصیه کنیم.

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

خب متقابلا منم خیلیییی هواش دارم باهاش خیلی خوبم 

غر نمیزنم  توقع بیجا ندارم درکش میکنم

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

همه چی دو طرفه ش خوبه... من چ محبت کنم بهش چ نکنم شوهرم ادم سرد و بی محبتیه... منم چنروزه بیمحلش میکنم خطش زدم 

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...

میانه رو باش من طبق حرفای استاد حبشی رفتم عالیه 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹