دلژینم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 824 عنوان بارداری 70 بازدید | 8 پست ۱۸هفته و ۳روزم سرکلاژ هم کردم هفته قبل دعا کنید این بار بچم برام بمونه ▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی 1402/08/14 | 10:36 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aseman272 عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 14125 به امیدخدا صحیح و سالمت دنیا نیاد.برای منم دعا کن تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
دلژینم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 824 سرکلاژ ینی چی منم حامله ام یعنی دوختن دهانه رحم ▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی
ali278 عضویت: 1396/11/04 تعداد پست: 871 نگران نباش برای سلامتی امام زمان وبچه ات هرروزصدقه بزارکنارهیچی نمیشه دوستان من خانوم هستم خواهشااشتباهی نگیرین هرکاری کردم نتونستم اسم کاربریم عوض کنم
دلژینم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 824 اها آن شالله ک اتفاقی نمیفته گلم انشالله شماهم بسلامتی فارغ بشید ▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی
دلژینم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 824 نگران نباش برای سلامتی امام زمان وبچه ات هرروزصدقه بزارکنارهیچی نمیشه یاامام زمان ▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی
نیرح عضویت: 1399/08/07 تعداد پست: 298 ان شالله بسلامتی طول بارداری خوبو راحتی داشته باشی بخوشی بچتو بغل بگیری منم جنینمو ۳۶ هفته از دست دادم دعا کن منم باردار شم میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین