2777
2789
عنوان

گرمکن حمام خواهر شوهر

223 بازدید | 15 پست

سلام خوبین؟

چند ماه پیش مادر شوهرم زنگ زد گفت گرمکن حمام خونه خواهر شوهرتون نویه شما هم حمامتون گرمکن نداره اونا میخوان مدلشو عوض کنن من گفتم حماممون کوچیکه نیاز نداره نمیخوایم ممنون بعدم به شوهرم حالی کردم ک چون مال دومادتونه زشته نمی خواد توهم بگو ما اگه گرمکن می‌خواستیم خودمون میخریدیم شوهرم اینا رو به مادر شوهرم گفت حالا دیشب گرمکن رو برداشتن آوردن زنگ زدم شوهرم گفتم مگه بهشون نگفتی گفت چرا گفتم نمیخوایم گفتم پس چرا آوردن گفت نمی دونم یه دفعه گفت مگه طوری میشه گفتم مگه ما کهنه پوش مردمیم اگه خوب بود خودشون نگه میداشتن و عصبانی شد پشت تلفن داد و بیداد کرد حالا نمی دونم چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا ، راه به راه منت اون کهنه رو هم میزارن

خدایی چراایقدبدبین هستین

منتم گذاشتن اینامیگن خودتون اوردین ماکه نگفتیم بیار

ساده که باشی زود"حل"میشوی میروندسروقت"مساله"بعدی!

منم‌بدم میاد از اینکه از اشنا چیزی بگیرم 

باز گفتی نمیخوای دوباره برات اوردن ک‌ دیگه بدتر ادم‌حرصی میشه😐😐😐😐

برار شوهرت بیاد خونه اروم‌باشه هیچی نگو‌یکی‌دوروز بگذره اروم‌که شد با ارامش و‌مهربونی قانعش کن و اینا بعد ببرین برارین خونهدمادرشوهرت بگید حیف بود ما نیاز نداریم الکی 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤