2777
2789
عنوان

بیبی چکم مثبته ؟💔 +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1821 بازدید | 80 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالم خیلی بده کامنتارو میخونم نمیتونم جواب بدم 

باید آزمایش خون بدم که مطمئن بشم؟ دقیقا کی برم

اگر نتوان آزادی و عدالت را یک جا داشت و من مجبور باشم میان این دو یکی را انتخاب کنم، آزادی را انتخاب می‌کنم تابتوانم به بی‌عدالتی اعتراض کنم ....من مي‌دانستم نوميدي هست، اما نمي‌دانستم يعني چه. من هم مثل همه خيال مي‌کردم که نوميدي بيماري روح است. اما نه، بدن زجر مي‌کشد. پوست تنم درد مي‌کند، سينه‌ام، دست و پايم. سرم خالي است و دلم به هم مي‌خورد. و از همه بدتر اين طعمي است که در دهانم است. نه خون است، نه مرگ، نه تب، اما همۀ اينها با هم. کافي است زبانم را تکان بدهم تا دنيا سياه بشود و از همۀ موجودات نفرت پیدا کنم. چه سخت است، چه تلخ است انسان بودن...!

اره جلوگیری نداشتم اشتباه کردم

خب کاری کردی ک خودت می‌دونستی باردار  میشی 

پس اعصاب خردی و تنش برا خودت و جنین‌ت درست نکن 

اون الان کم‌کم اندازه یدونه برنج هست 🥰🥰

در ضمن خیلی خیلی مثبته😁

عزیزم چند وقته ازدواج کردین؟یا عقد هستین؟

چرا خط هاش مشکیه

نمیدونم مارکش شاید فرق می‌کنه 

اگر نتوان آزادی و عدالت را یک جا داشت و من مجبور باشم میان این دو یکی را انتخاب کنم، آزادی را انتخاب می‌کنم تابتوانم به بی‌عدالتی اعتراض کنم ....من مي‌دانستم نوميدي هست، اما نمي‌دانستم يعني چه. من هم مثل همه خيال مي‌کردم که نوميدي بيماري روح است. اما نه، بدن زجر مي‌کشد. پوست تنم درد مي‌کند، سينه‌ام، دست و پايم. سرم خالي است و دلم به هم مي‌خورد. و از همه بدتر اين طعمي است که در دهانم است. نه خون است، نه مرگ، نه تب، اما همۀ اينها با هم. کافي است زبانم را تکان بدهم تا دنيا سياه بشود و از همۀ موجودات نفرت پیدا کنم. چه سخت است، چه تلخ است انسان بودن...!

حالم خیلی بده کامنتارو میخونم نمیتونم جواب بدم  باید آزمایش خون بدم که مطمئن بشم؟ دقیقا کی برم

همین الان برو

😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...
خب کاری کردی ک خودت می‌دونستی باردار  میشی  پس اعصاب خردی و تنش برا خودت و جنین‌ت درست نک ...

می‌خوام جدا بشم سه ساله💔

این خیلیییییی مثبته

دقیقا بی بی چکش چه خوبه اونوقت مال من یه قرمز رنگ و رو رفته با یه حاله که باید با ذره بین میدیدیش تو نور افتاب 😄😄😄😄😄

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
حالم خیلی بده کامنتارو میخونم نمیتونم جواب بدم  باید آزمایش خون بدم که مطمئن بشم؟ دقیقا کی برم

متاسفم‌ که تو این شرایط قرار گرفتی عزیزم

بله همین الان هم میتونی آزمایش بدی و کاملا نشون میده

هر چند که نیازی نیست با آزمایش مطمئن بشی چون در این حد پررنگ امکان خطا صفره و حتما مثبته

بچه ی چندمته که اینجوری ناراحتی عزیزم؟

دوم 

اره عزیزم همین امروز برو چون مثبت شده بی بی چکت ،پریودیت چند روز عقب افتاده ؟

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱