2777
2789

من ۱۲ ساله ازدواج کردم دوتا بچه دارم از نداری شوهرم شروع کردم سرمایه اش بیشتر بیشتر شد الان یکی از پولداری شهرمونه ...من اول از خودم بگم که خیلی از خودگذشتگی کردم تا وضع مالی مون خوب بشه غر میزدم دعوا میکردم ولی همش به خاطر دوری همسرم و سختی زندگی بود همیشه بیشتر اوقات سر کار بود ومیگفت بزار پس انداز کنیم بسیار زرنگه و تو این سالها هیچ چیزی به نام من نکرد کارخونه بزرگی داره ولی من بایدبرای تامین نیازهام خودمم کار کنم بچه داری کنم خانه داری کنم ..حالا یه مدته اوایل به شوخی ودیشب بادعوا وبه طور کاملا جدی گفت میخواد زن بگیره ...میگم من و طلاق بده میگه نه باید بچه هامو تروخشک کنی ..یعنی نقش من فقط بچه داری و خانه داری!!!دیشب دعوای خیلی بدی کردیم طوری که برای اولین بار باصدای بلند گریه میکردم همه ی همسایه ها شنیدن دست خودم نبود به رگهای سرم فشار میومد چندبار حالت تشنج بهم دست داده دخترم ترسید..و من تا چند ساعت بی وقفه خیره به دیوار بودم ک نمیتونستم بخوابم احساس میکنم علائمی از جنون داشتم داد میزدم نمیتونستم قبول کنم هوو داشته باشم نمیتونم کنار بیام واون مدام تکرار می‌کرد من تصمیم و گرفتم ...بیشترعصبی میشدم ..طلاهامو ازم گرفت کتکم نزد ولی تمام بدنم از عصبانیت میسوخت چشمام هم از بالاها پایین به قدری گریه کردم ورم کرده ..میگه کنار میای زمان میبره ..من خیلی ایراد داشتم ولی حقم نبود حداقل طلاقم می‌داد بعد ...اصلا نظافت شخصیشو رعایت نمی‌کرد مدتیه به پاهاش دستاش ریش صورتش همه چیش میرسه ...میدونم میگین طلاق بگیر برو ولی من جایی و ندارم تا حالا هم هرچی درآوردم برای بچه هام خرج کردم طلاهامم که برد ...کاش هیچوقت پولدار نمیشد همش فکرم میاد برای زن جدیدش همه کاری میکنه چون ماهانه بالای۱۰۰ م حقوقشه ..دارم دیوونه میشم به دخترم صبحونه ندادم رفت مدرسه ..پسرم گشنه اس دست ودلم نمیاد کاری کنم بدنم دردمیکنه انگار از شب تاحالا ۱۰ سال پیرتر شدم  خونه و ماشین و سرمایه هاش همش مال خودشه و اون زن جدید ..چه فکرا که به سرم نمیاد اگه فامیل بفهمه اگه دوستام دشمنام..وای حالم بده ...آنقدر به زانوهم دیشب با گریه زدم خون مرده شده کاش بمیرم و آبروم نره همه میگن بلد نبوده نتونسته شوهرش ازش خوشش نیومده ..یعنی من چی کم گذاشتم از دل وجود برای زندگی و خودش مایه گذاشتم به مادرم بگم سکته میکنه یه خواهر بیشتر ندارم که اونم دوره ..خانواده خودشم که اصلا حمایتم نمیکنن ..یه خونه تو بهترین جلی شهر خریده نکنه خیلی وقته باهمن ..پیر شدم دوستان فقط ۳۲ سالمه   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی طولانی بود 

اما نسبت به چند خط اول میگم مقصر خودتی که کار به اینجا رسید 

یاد نگرفتی چطوری باید خرج کنی یا چطوری باید از خودگذشتگی کنی

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨