2777
2789
عنوان

شوهرم پولداره ومیگه میخوام زن بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2694 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیکتو تا آخر نخوندم  لطف کن نرو امضا کن واجازه ازدواج مجدد رو بهش نده اگه خودسر انجام داد او ...

کی گفته برا ازدواج مجدد اجازه زن لازمه الان😐

بی #ط پرواز همیشه محکوم به سقوطه ..پر از حرفای نگفته دل پر ...

۳۲ سالته و مثل پیرزنا حرف میزنی؟یعنی چی همه میگن بلد نبوده نتونسته؟

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

مردای هار عوضی

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
میشه کامنت هاتونو پاک کنین میخوام تاپیکو حذف کنم بعضی ها فقط حال آدم و بدتر میکنن 

ایکاش طلا هاتو نگه میداشتی 

جاشو میدونست کجاست ؟

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

زن گرفته ؟یامی خوادبگیره؟چراانقدرخودتواذیت می کنی خودتوپیشش انقدرضعیف نشون نده پررومیشه درضمن روزی هرکسی دست خداست نه حتمادست شوهرگاهی بره آدم کف بیمارستانوطی بکشه بهتره ازموندن بابعضی مردهاس

تقصیر خودته عزیزم

چرا وقتی شوهرت پولداره تو رفتی سرکار؟ حالا که رفتی سرکار چرا مخارج بچه هارو‌تو میدادی و برای خودت پس انداز نکردی؟

مهریه نداری؟ بذارش اجرا اموالشو توقیف کن ازش بگیر سهمت رو تا حالش جا بیاد بچه هاشم بذار برا خودش تا نتونه بره پی عشق و حالش