2777
2789
عنوان

حرز امام جواد حتی

106 بازدید | 14 پست

تو خونه هم باید رو بازوت باشه؟ شبا درش میارم و میزارمش کنار دیشب کابوس وحشتناکی دیدم،برای رها شدن از کابوس شبانه گرفته بودمش.....

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شبای قبل وقتی به بازو میبستی کابوس نمیدیدی؟

راستش تو خونه نمی‌بندم فقط بیرون می‌بندم شبا کابوس میبینم دیشب خیلی ترسیدم

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤

همیشه دستت باشه به غیر از حمام نباید اب بخوره 

بارالها تو منزهی تو نوری ،به جز تو پناهی نیست ،پناهمان باش در این سرگردانی 🤲🏻لطفا برای اینکه خدای الرحم الراحمین بهم عنایت کنه برام صلوات بفرستید 🌹ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 🌹
 همیشه دستت باشه به غیر از حمام نباید اب بخوره 

باشه ممنونم ،آخه همینجا گفته بودن تو خونه نیاز نیست دستت باشه

از کجا خریدی شما؟

من از یک خانمه خریدم ک مطمئنم معتبره نمازشم خوندن برام نائب هاشون 

اگر روی دستم نباسه نمیتونم 

تا همسرم حرزشو در میاره دیونه میشه 

ولی حرز ک داره مهربون اروم 

من از یک خانمه خریدم ک مطمئنم معتبره نمازشم خوندن برام نائب هاشون  اگر روی دستم نباسه نمیتونم& ...

منم چند ماهه قصد دارم بخرم 

اما کسی رو نمیشناسم یعنی از معتبر بودنش مطمئن نیستم 

سایت 

اسم اعظم و رضوی و ....هست اما نمیدونم کجا معتبره

اینستا دارم

میشه ب منم بدین

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

والا ب منم‌نداد

ای بابا .

شما میخوای تهیه کنی؟

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است