2777
2789

تقریبا یک هفتس افسررررده شدم وحشتناک بدون هیچ دلیلی 😔 

پیش میومد گاهی لحظه ای دپ شم سریع برمیگشت 

الان ی سره شدم ولم نمیکنه جوری ک دلم نمیخواد فردا شه بیدار ک میشم با خودم میگم خب ک چی دوباره ب زور قرص ارامبخش میخوااابم 

کارم شده گریه  شوهرم و ذله کردم 😭 میگم فک کنم یه مریضی گرفتم دارم میمیرم 

ب نظرتون چ مرگمهههه چه کنم میترسم حلق اویز کنم خودمو ب شوهرم میگم این روزا مواظبم باش 😪😔

چند سالتونه

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

ایا نزدیک تخمک گذاری یا پریودتون نیست؟ 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایا نزدیک تخمک گذاری یا پریودتون نیست؟ 

تازه پریودم تموم شده  البته این سری عادی نبود در حد ۲ روز همیشه ۵ روز خونریزی داشتم یعنی ربط داره؟؟

قبل پریود در حد یکی ۲ روز اینجوری میشدم هیچوقت اینجوری نبودم

فقط باید بری روانشناس بات صحبت کنه بت امید بده افسردگی سخت درمان میشه قرصاشم بعده یه مدت بدنت عادت م ...

اخه یهویی چرا اینجوری شدم قبلا روانشناس رفتم دارم قرصای ارامبخش میخورم

تازه پریودم تموم شده  البته این سری عادی نبود در حد ۲ روز همیشه ۵ روز خونریزی داشتم یعنی ربط دا ...

اره عزیزم حتما به خاطر همونه

اگه یه مدتم حالت سرخوشی و انرژی زیاد بهت دست بده شاید دچار دوقطبی شدی

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤
اخه یهویی چرا اینجوری شدم قبلا روانشناس رفتم دارم قرصای ارامبخش میخورم

منم اینجورم اخه تو خودم میرم دلم نمیخاد باکسی بحرفم ازدواج کردم بهتر شدم ادمایه جدید سعی میکنم تنها نشم فقط یا تو خونه نمونم برم پیش دوستام ب چیزایی ک مهمن و ناراحت کنندن فکر نکنم بزنم ب بیخیالی همین