2777
2789

بچها من ۱۸ سالمه و الان تقریبا اخرای آموزش لاین شینیون هستم و اینکه من پشت کنکوریم اولین سالمه و دارم میخونم ولی نمیدونم چکار کنم واقعن اگر بخونم و دانشگاه قبول شم شینیون چی میشه اگر این همه بخونم و قبول نشم یسال علکی هدر میره با اینکه میتونم تو این یکسال کار کنم و اینم بگم من شهرستانم منطقه عرب نشین و امکانات صفر و کلاس شینیونم اهوازه فاصله با اهواز یساعته و پدرم منو میبره نمیخام شرمنده بشم جلوش چون داره این راه دورو منو میبره 

چه رشته ایی خوبه کار داشته باشه که بتونم اگه دانشگاه قبول شم هم شینیون کار کنم هم درس بخونم چون نمیشه دیپلم بمونم

عزیزم من همسن تو بودم دقیقا عاشق شینیون بودم درسمم خوب بود ، رفتم دنبال درس بهترین رشته دانشگاه خوندم آخرم نشستم خونه چون استخدامی نبود، کاش همسن تو بودم میرفتم دنبال حرفه و علاقم

متاهل هستم

تو که اینقدر عالی پیش رفتی دانشگاهم و کار سالن روهم باهم مدیریت میکنی

هر ترم 14 واحد بردار تا پاس بشه با نمره خوب ازین طرفم به کار سالنت میرسی 

درهفته شاید سه روز کلاس داشته باشی 

خیلی زود خسته میشم 🚶‍♀️😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول درس بعد حرفه 

اشتبه منو نکن امروز توی دنیا همه با مدرک حرف میزنن بعد حرفه حتی اونایی که حرفه دارن مدرکشم گرفتن 

مراقب اون زبون قشنگت باش😊دل من از سنگ نیس میشکنه و مُسببش تویی 🍂
عزیزم من همسن تو بودم دقیقا عاشق شینیون بودم درسمم خوب بود ، رفتم دنبال درس بهترین رشته دانشگاه خوند ...

الانم دیر نیست دورت بگردم تو کلاس آموزشی شینیون من ۴ تا خانم ۴۵ ساله ۳۸ ساله ووو دخترای ۱۳ ساله هست اگر علاقه داری حتما برو آموزش ببین اینقد هم کار براش هست