2777
2789
عنوان

مامان ها به بچه ها نگید ...

810 بازدید | 63 پست

حتما شما هم دیدین یا احتمالا از اون مادرهایی بودین که کودک دلبندتون که تازه به حرف افتاده گاهی بعضی کلمات و جملات رو اشتباه میگه . 

در این مواقع باید به چند نکته به طور جدی توجه داشته باشید :

❌تصحیح كردن كودک در جمع ممنوع❌️

اینکه جلوی بقیه بگیم این درسته مامان اشتباهه چون باعث خاموش شدن كودک ميشه.

بعضی  كودکان روحیه ی حساسی دارند و نه فقط در جمع بلکه در مغز خود نیز ساكت می‌شوند. چون به اين نتيجه ميرسند كه یک انسان اشتباه كار و بد هستند.

و اینکه تصحيح كردن مستقيم كودک باعث عزت‌نفس پايين، خجالتی شدن، احساس بد به خود و ديگران وگاهی حتی لکنت ميشود. 

راه حل ✔️ اگر كلمه ای را اشتباه گفت كلمه درست را در جمله های خود استفاده كنيد . در این صورت به راحتی کودک متوجه میشا یا بعدا به تنهایی به او آموزش درست کلمات را بدهید.

توجه ⛔️ هیچ وقت به اشتباه گفتن کودکان نخندید .

هرچقدر هم که اشتباه کلامی کودک بامزه باشد ولی خندیدن به آن باعث تقویت و تکرار این رفتار یا باعث خجالتی شدن آن ها می شود .

✅️🦋👌🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی بچه دیگران و بزرگترها رو کتک میزنه باید چیکار کنیم؟دوسال و ۴ماهشه

اگر این‌پیامو خوندین ممنون میشم جواب بدین دوست ندارم بچم توسری خور بار بیاد همش بهش تذکر میدن انگار مادرش مرده منظورم پدربزرگ‌مادربزرگاشه ی وقتایی کلافم میکنن انقد میگن بکن نکن

وقتی بچه دیگران و بزرگترها رو کتک میزنه باید چیکار کنیم؟دوسال و ۴ماهشه

عزیزم 🥰 اولا که خدا حفظش کنه .و بعد اینکه تو این سن طبیعی هست تا حدی .اولا میتونه از طریق یادگیری از دیگران این کار رو انجام بده و ثانیا به خاطر جلب توجه . 

راه حلش این نیست که سرزنش یا دعوا بشه یا نصیحتش کنیم بلکه فقط از تکنیک نادیده گرفتن و دوم حواس پرتی میشه استفاده کرد . مثلا اینکه به روی خودمون نیاریم که داره کتک میزنه و به جاش یه عروسک بیاریم بدیم بهش بگیم نگاه کن چقدر نازه بیا نازیش کن و بوسش کن و...😃😘 و مهم تر اینکه بچه ها از عمل ما یاد می‌گیرند نه از حرف هامون .بنابراین نباید حتی به شوخی جلوی بچه خشونت فیزیکی و کلامی انجام داد ❌️

✅️🦋👌🍀

اگر این‌پیامو خوندین ممنون میشم جواب بدین دوست ندارم بچم توسری خور بار بیاد همش بهش تذکر میدن انگار ...

دور از جون . متوجهم که چقدر ناراحت کننده هست . ولی چطور متوجه نمیشن که بچه ی ۲ ساله تذکر و نصیحت متوجه نمیشه ؟🤦‍♀️ یه راه حل دیگه که یادم رفت بگم اینه که زیاد نذارید در معرض تلویزیون یا گوشی موبایل قرار بگیره 

✅️🦋👌🍀

عزیزم 🥰 اولا که خدا حفظش کنه .و بعد اینکه تو این سن طبیعی هست تا حدی .اولا میتونه از طریق یادگیری ا ...

آره احتمالا ما ب شوخی اینکارو کردیم و بچه هم دیده یاد گرفته ممنون از نکات خوبی ک ذکر کردین خدا خیرتون بده

دور از جون . متوجهم که چقدر ناراحت کننده هست . ولی چطور متوجه نمیشن که بچه ی ۲ ساله تذکر و نصیحت متو ...

چقدر بنظرتون‌مناسبه درروز ک گوشی و تلویزیون استفاده کنه؟من کار میکنم تو خونه و  ب ناچار گوشی دست میگیرم اونم میاد گوشی منو برمیداره هرچیم میگم گوش نمیده آخرسر منم میزنم ب بی توجهی

چقدر بنظرتون‌مناسبه درروز ک گوشی و تلویزیون استفاده کنه؟من کار میکنم تو خونه و  ب ناچار گوشی دس ...

ببینید نهایتش دو ساعت در شبانه روز میتونه استفاده کنه بیشتر از این تایم باعث پرخاشگری و اضطراب در بچه ها میشه . چون گفتید دوسال و چند ماهه هست اینقدر حد مجازش هست. وگرنه زیر دوسال که اکثر روانشناس های کودک معتقد هستند نباید کودک از موبایل استفاده کنه 

✅️🦋👌🍀