2777
2789
عنوان

اونایی که توپروسه طلاقن بیان

400 بازدید | 51 پست

میشه تنهاخونه ای که به نامشه میدونم جزو مستثنیات دین حساب میشه..ولی قیمتش بالا باشه یعنی حدود7میلیارداینا بازم توقیف کنم؟؟؟

اره

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نشه .سادگی نکن مستثنیات دین واسه یه کلبه حقیره نه خونه ۷ تومنی سریع اقدام‌کن تا حق ت ضایع نشده

میخام اقدام کنم ولی هرسری میرم محضرواسه اجراییه میگه سایت بسته س..محضریه باشوهرم اشناهستن..نمیدونم یه کاسه ای نیم کاسس الان یه هفته س سایت بسته س؟؟؟شماخبرندارین احیانا مگه سایتا یکی نمیشن؟؟؟

میخام اقدام کنم ولی هرسری میرم محضرواسه اجراییه میگه سایت بسته س..محضریه باشوهرم اشناهستن..نمیدونم ی ...

ای بابا خب معلومه آشناش باشه اینکارو نمیکنه زن حسابی اگه وضعت خوبه یه وکیل بگیرزودتر بهش وکالت بده اون واست اینکارو بکنه

اومده بوددادوبیدادمیکرد خونوادمم ترسیدن..دادم

عجبا .رو دادی بهش ترسوندتت .پس باید خیلی آروم و با احتیاط پیش بری .میتونی بگیری .مشاوره برو بهتره که مرحله به مرحله چکار کنی .یه جفت کفش آهنی هم بپوش ولی موفق میشی

عجبا .رو دادی بهش ترسوندتت .پس باید خیلی آروم و با احتیاط پیش بری .میتونی بگیری .مشاوره برو بهتره که ...

یعنی میگی برم مشاوره خرش کنم طلاهارو بگیرم؟؟

اون طلاها به چه دردم میخوره وقتی زندگیم پاشیده..کاش برگرده بگه اشتباه کردم برم سره خونه زندگیم..اصلاهیچ تلاشی نکرده تاالان واسه برگردوندنم