2777
2789

ی دختر دارم 7سالشه حالا همسرم اول قبول کرد بچه امو بده با ی آپارتمان ک جدا بشیم 

حالا رفتیم محضر زد زیر حرفش ک ن دخترمو نمیدم 

منم نمستونم بچه امو بدم دستش گناه داره دختره دلم نمیاد

خالا اونایی ک با داشتن بچه طلاق گرفتن لطفا راهنماییم کنن 

بگمم من خانه دارم و هیچ پس اندازی ندارم وخونه پدرمم 

خسلی سخته بدمش

بچه که از۷سالگی بشرط اینکه مرد نخواد از کشور خارج بشه حضانتش برعهده داره.۲ .اگر توافق کردید برسراپارتمان درقبال مهریه میتوانیداپارتمان رابگیرید واگر مهریتون بیشتر باشه هم اپارتمان هم مازاد مهریه رابگیرید.

قاصدک قصه پر غصه ما نوشتن وخواندن ندارد برگرد.....

وقتی پشتوانه نداری فعلا دختران نیار اونم الان خواسته لج کنه فردا زن ک بگیره زنش برو قبول نمیکنه اونوقت برمیگردونه به خودت

این مدت رو خودت تمرکز کن برو یه حرفه ای یاد‌بگیر درآمد داشته باشی جمع کن برای خودت‌پشتوانه بساز 

بالاخره بچه حمایت مالی می‌خواد بذار تو شرایط سخت پیشش باشه هر چند وقت یکبار برو ببین یه مدت فقط پس انداز کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم میسوزه بچم‌و چیکار کنم ای خدا اصلا اخلاقش خوب نیس

فکر میکنی با‌وجود مشکلات مالی بچه رو بیاری خوبه 

من کسایی رو دیدم ک آنقدر مشکل مالی بهشون فشار آورده ک نه تنها حوصله بچشون رو ندارن بلکه پشیمون میشنو برمیگردونن به پدرش مجدد و اون بچه چه آسیب‌هایی ک نمیبینه

چون بچه نمیفهمه ک شما شرایطت سخت بوده‌

حس پس زده شدن حس اینک وسیله دست شما شده بهش‌دست میده و چقدر تو آینده آش مخرب خواهد بود

اکثر مردا برای لجبازی بچرو میگیرن چون نمیتونه از پسش بر بیان و هیچوقت هم نمیدونم تنها بمونن سری تو‌اولین فرصت‌فکر‌زن دیگ رو دارن و کمتر زنی یک مرد رو با بچه قبول‌میکنه 

مطمئن باش بهت برمیگردونه 

اگ میتونی الان بگیری و فکر میکنی از لحاظ مالی به مشکل نمیخوری بجنگ براش ولی اگر نه سعی کن مستقل بشی و بعد برای به دست آوردنش بجنگ بهر‌حال دادگاه هم فرصت میده ک هفته ای یکی دوروز بچه پیش شما بمونه

من خودم مادرم و حس شما رو‌درک می‌کنم ک حتی آدم ترس از این داره ک نکنه کسی سر بچه اش داد بزنه 

ولی با تجربه هایی ک مشاهده کردم اول باید‌مستقل بشی محکم برای بدست‌ آوردنش بجنگی

بهر حال طلاق یکی از پروسه های سخت از مراحل انتخابی زندگیه

که خیلی از لحاظ روحی آسیب دهنده هستش 

و شما تو این مرحله حتما باید با یک مشاور در ارتباط باشید تا کمتر آسیب روحی ببینید بهتر راهنمایی بشید بهتر انتخاب کنید

و صد در صد اینجا نمیشه بهترین تصمیم رو گرفت چون شرایط های زندگی هر کسی فرق داره روحیه هر کسی فرق داره

300سکه اس

۳۰۰تا سکه به تعداد معین تا۱۰۰عددخبرداشتم حساب میشهواجرتالمثل حق شیردهی و.....محاسبه میشه واپارتمان ویا هر چیزی که بنامش هست حساب میشه اگر بیشتراز ارزش مهریتون باشه از ۱۰۰تا بیشتر بهتون میدن بچه هم سنش که بالارفت تصمیم میگیره ولی تقاضای طلاق از سوی شما نباشد

خواهش میکنم ولی تا جایی که میتوانید بازندگی کنار بیاید طلاق شاید واسه شما واون جدایی باشه واسه بچه ن ...

بچه ام خیلی ازش میترسه بخاطر کوچکترین موضوع کتک میزنه و فحش های رکیک میزنه

بچه ام خیلی ازش میترسه بخاطر کوچکترین موضوع کتک میزنه و فحش های رکیک میزنه

اربتونید یکی از شروط ۱۲گانه رااثبات کنید حضانت بچه هم میتونید بگیرید