2777
2789
عنوان

یه اهنگ بگین برای دوست از دست رفته

271 بازدید | 19 پست

همیشه یادش میفتم ولی بعضی وقتا بیشتر مثل امشب🥺

یعنی الان میفهمه من یادشم؟؟هیجوقت فراموشش نمیکنم،۱۶ سالگی از کنارم پر کشید اکه میموند اونم الان ۱۹ بود،😭سالگردشم نزدیکه😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رفتی دگر ماهو آیینه خداحافظ بغض تو سینه خداحافظ خودم هر شب دارم با این آهنگ و یاد عزیز از دس ...

خدا رحمتش کنه عزیزم😔

من که برام تازگی داره بعد ۳ سال شاید چون زیاد باهاش صمیمی بودم،خیلی مظلوم بود

خدا رحمتش کنه عزیزم😔 من که برام تازگی داره بعد ۳ سال شاید چون زیاد باهاش صمیمی بودم،خیلی مظلوم بود

روحش شاد عزیزم

سخته

جاری ۳۰ ساله ی منم ۴۰ روزه فوت شده

سختیش دیدن ثمره ی زندگیش دخترشه که هر روز جلوی چشمامونه

چرا فوت کرده

توی تصادف فوت کردن

ماشین چپ کرده بود هیچکدوم از خونوادش فوت نکردن فقط مبینای من فوت کرد😭 

مامانش بغلم کرده بود گریه میکرد میگفت قفسه سینش لای دوتا صندلی گیر کرده ریش فشرده شده خفه شده،میگفت چرا نیومدی صورت ماهشو ببینی حتی یه خراش روش نبود،😭

شب قبلش کلی باهام حرف زد میگفت ۴ روز دیگه برمیگرده،۴ روزش شده ۳ سال و هنوز نیومده 😭

با تو ام ای رفته از دست هر کجا باشم غمت هست کاش روز رفتن تو گریه چشمم را نمیبست  منو یاد عزیز ...

خدا بیامرزه عزیزم😭

همشونو امشب گوش میدم،من بعضی شبا مثل امشب انقد یادش میفتم تا نصفه شب چشمام خیسه😭

خدا رحمتش کنه عزیزم ان شا الله دیگه هیچوقت غم نبینی

ممنون عزیزم،تا لحظه مرگم فراموشم نمیشه این دوستم چون حرفامون برای همشون نصفه و نیمه موند،تا وقتی خودم برم پیشش😭