2777
2789
عنوان

پوشک بی بی کینگ

55 بازدید | 5 پست

مامانا من تا الان که پسرم ۶ ماهشه مولفیکس استفاده میکردم دوتا بسته بی بی کینگ استفاده کردم پای پسرم افتضاح شده شدید حالت سوختگی داره بردم دکتر کرم دستساز داروخ داد برام درست کردن ولی ۵ روزه هیچ فرقی نکرده و گفتش قارچ گرفته

تروخدا کسی هست تجربه داشته باشه کمکم کنه بچع بیچاره خیلی درد داره

منم بی بی کینگ خریدم افتضاح بود خدارو شکر 2 تا ازش مونده هر وقت میبسمتش نیم ساعت بعدش دست میزدم به پشتش خیس عرق بود مجبور شدم مای بی بی بخرم تند تند بی بی کینگ با مای بی بی  عوض کنم تا تموم بشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بچم اسهال گرفته بود شکمش تند تند کارمیکرد با اینکه اصلن نمیزاشتم تو پوشک کثیف بمونه ولی پاش زخم شد تنها پمادی که تونست منو نجات بده پماد ان ان بود چون زخم شده بودو همه راه ها رو رفته بودم چند شب پشت هم زدم تا صبح دیگه کامل خوب شد حالا نمیدونم میتونه این زخمو بهتر کنه یا نه چون میگن کورتون داره نباید استفاده کرد ولی من دیگه طاقت نداشتم بچم زجر بکشه استفاده کردم داروخونه بپرس منم از داروخونه پرسیده بودم 

[QUOTE=316354010]من بچم اسهال گرفته بود شکمش تند تند کارمیکرد با اینکه اصلن نمیزاشتم تو پوشک کثیف بمونه ولی پاش زخم ش ...[/QUOTE

کرمnnزدم ولی خوب نشذ بردم دکتر گفت قارجه