2777
2789
عنوان

ازین که جدا شدین راضی هستین ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 2807 بازدید | 111 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخلاقش خوبه و دوستت داره اصلا ازش جدا نشوووو

وقت بذار رابطه رو درست کن

مطمئن باش هیچ جا برات فرش قرمز پهن نشده 

مردی که واقعا یکی رو دوست داشته باشه و خوش اخلاقم باشه دیگه گیر نمیاد، سفت بچسب ب شوهرت 

اسی من از بس شوهرم بداخلاق نیاز جنسی صفرهاونم نه خرجی میده نه اخلاق داره فقط خیلی هاته. یک درصد برام ...

نفهمیدم بالاخره هاته یا نیاز جنسی اش صفره

منظورت از روشها دیگه چیه من شوهرم خیلی  زیاده من سردم دوسم داره ولی بخاطر خاطرات گذشته آشنایی بدی داشتیم نمیتونم می‌خوام جدا شم بنظرت درسته کارم 

اخلاقش خوبه و دوستت داره اصلا ازش جدا نشوووووقت بذار رابطه رو درست کنمطمئن باش هیچ جا برات فرش قرمز ...

کی گفته گیر نمیاد تا دلت بخواد مرد خوب با معرفت هست ی زن بیاد نیاز اصلی  سرکوب کنه که شوهرش اخلاقش فقط خوبه کی آنقدر کم توقع شدین آخه چرا از خدا زیادی نمیخواین

کی گفته گیر نمیاد تا دلت بخواد مرد خوب با معرفت هست ی زن بیاد نیاز اصلی سرکوب کنه که شوهرش اخلاقش ف ...

چی میگی 

وقتی درست بشه چرا باید طرفو عوض کنه 

وقتی یکی دوستت داره و خوش اخلاقه ولی رابطه جنسیش اوکی نیست خودت باشی ولش میکنی و علاقشو نادیده میگیری یا سعی میکنی درستش کنی 

با اجازه ی اسی 

دوستان لطف میکنید تاپیک آخر منو گزارش بزنید بترکه خواهشمندم براتون دعا میکنم

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.