2777
2789
عنوان

اعتقاد به صبر(عطسه)

658 بازدید | 25 پست

سلام بچه ها شما به صبر اعتقاد دارین ؟ میخوام بدونم یه صبر(عطسه) که میاد وقتی داریم به یه چیز فکر میکنیم ،اون اتفاق می افته کمی دیرتر یا کلا نمی افته .

باید صبر کنی یا قیدشو بزنی

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاهرم عطسه بزنه بااااید حتما صبر کنیم

یبار میخاسیم بریم دکتر عطسه زد رفتیم بسته بود.یبار خاسیم طلابخریم عطسه زد خریدیم چنروز بعد اومد پایین طلا

یبار میخاسیم بریم کفش فروشی ک بعد عطسش رفتیم بسته بود..

یجور شده شوهر منم ک همیشه میگف خرافاته این حرفاچیه..میخاد ازدر خونه مامانمم بره بیرون اون عطسه بزنه ۱۰دقه تو خونه وامیسته بعد بایه بسم الله میره بیرون..

طفلی وسط حرفامون عطسه میزنه فحشش میدیم😂😂

ماهم اعتقاد داریم اگه دو تا پشت سرهم بیاد میگیم خوبه،اگه یکی بیاد یکم صبر میکنیم

دقیقا

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
خاهرم عطسه بزنه بااااید حتما صبر کنیم یبار میخاسیم بریم دکتر عطسه زد رفتیم بسته بود.یبار خاسیم طلاب ...

عزیزم 😂

آره برای منم خیلی اتفاق افتاده ، راستش من میخواستم یه تصمیمی بگیرم هر وقت بهش فکر میکنم صبر میاد منم موندم چه کنم صبر کنم یا کلا منتفیه نمیدونم