2777
2789
عنوان

نماز

129 بازدید | 30 پست

بعد ۱۰ سال میخام برای اولین بار نمازمو شروع کنم حس عجیبی دارم از اینور خجالتم میاد اخه منو ب چشم کافر میدیدن🥲هم چند سال پیش وضع و اوضاعم خیلی بد بود مانتوی کوتاه میپوشیدم رفیق باز بودم و ب قول بقیه بد اخلاق درجه ۱... الان کلا اخلاقم عوض شده مثل اینکه ب راه راست دارم هدایت میشم🥺ولی خجالتم میاد کمکم کنین🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله که خدا خودش بهت کمک کنه یذره خجالت اولش طبیعیه خیلی تغییر شاید یکم برات سخت باشه از کم شروع کن که هم خجالت نکشی  هم طبیعی جلوه کنه هم بمرور عادت کنی  التماس دعا

عزیزم عالیه انشالله که خدا تو این مسیر همراه همیشگیتون باشه 

به هیچ چیزی فکر نکن از منفی گرایی

مسیر قشنگیه اینقدر آرامش داره ک نگم واست

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

بعضی هوس پفک کنن بی‌درنگ از خونه می‌زنن بیرون و  برآورده ش می‌کنن اما سال‌هاست دلشون می‌خواد شروع به ادای فریضه واجب نماز که معتقدند هر وعده ترکش معصیت و مستوجب جزای الهیه است و حتی یک بار به سمت شیر آب هم حرکت نکردن وضویی بگیرن و برای تنوع رکعتی نماز به جا بیارن!

سلام 

اگر میشه لطف کنید اول و آخر دعاهاتون صلوات بفرستین خیلی خیلی تاثیر داره 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل و فرجهم 

اگر خوندید  و کسانی هم که خوندن انشاالله که به حق چهارده معصوم (علیهم السلام) قبول باشه 

انشاالله که اول وقت و با قوت بخونید خیلی خیلی تو زندگی تاثیر  داره

التماس دعای فراوان برای ظهور آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف 🙏(اللهم عجل لولیک الفرج) 

و 

التماس دعای فراوان برای شهادت بنده حقیر 🙏

میشه برای من هم به اسم دعا کنید 🙏

اللهم صل علی محمد  و آل محمد و عجل و فرجهم 

مهدی هستم

ممنون

واایی من که عاشق همچین آدماییم خیلیم دوست داشتنی میشی دوست داشتن خداکه عیب نیست چطور به مانتوکوتاه وبداخلاقی واینا عادت کردن فقط یبارم ببینن نماز میخونی نظرشون عوض میشه ودیگه خیلی عادی میشه نماز خوندنت

این توفیق نصیب هرکسی نمیشه❤

التماس دعا❤

واایی من که عاشق همچین آدماییم خیلیم دوست داشتنی میشی دوست داشتن خداکه عیب نیست چطور به مانتوکوتاه و ...

فداتون چشم حتما 

بله هردفعه نماز یادم میوفتاد عذاب وجدان میگرفتم گفتم از این ب بعد شروعش کنم خیلی خجالتم میاد هم حس عجیب دارم🥺

بعضی هوس پفک کنن بی‌درنگ از خونه می‌زنن بیرون و  برآورده ش می‌کنن اما سال‌هاست دلشون می‌خواد شر ...

بله درسته من تو بچگی نماز میخوندم مثل اینکه از عمه هام تهدید شدم که چادرو بندازم زمین از اون موقع ب بعد کلا ترکش کردم خدا منوببخشه😓و در ضمن سنم اگه برا همه سوال بشه من ۱۹ سالمه