2777
2789

من الان نزدیک ۱۵ ۱۶روزه خیلی ببخشید گلاب به روتون اسهالم

دارو میخورمم خوب نمیشم،حتی میوه و چیزایی که خوبنم میخورم هرروز ۳-۴تا موز میخورم ولی اصلا خوب نمیشم نمیدونم دیگه چیکارکنم🤦🏻‍♀️باردارم هستم ۱۹هفته😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص دیفنوکسیلات عالیه  ولی چون بارداری فکر کنم مضره برات  میتونی از دکترت بپرسی به بخور ...

به میخورم😭با دکترمم صحبت کردم گفت برو دکتر عفونی،اونجاام رفتم دارو داد اثرنمیکنه،نمیدونم چه مرگمه

به میخورم😭با دکترمم صحبت کردم گفت برو دکتر عفونی،اونجاام رفتم دارو داد اثرنمیکنه،نمیدونم چه مرگمه

این قرصی که میگم خیلی خوبه ولی خب باید مطمئن بشی واسه جنین ضرر نداشته باشه

🌷اللهم عجّل لولیک الفرج 🌷

دکتر گفت نمیتونم قرصای قوی بدم بهت،واسه همین نمیدونم چرا خوب نمیشم😭وگرنه ۴بار رفتم دکتر

من چند ماه پیش ویروس اسهال گرفتم 

بار دوم که رفتم دکتر گفتم خوب نشدم به جز آنتی بیوتیک این قرصم نوشت خیلی خوب بود 

منم قرصهای ضعیف تر واسم جواب نمیده

شاید یه ویروسی چیزی گرفتی دوره اش که طی بشه خود به خود خوب میشی

🌷اللهم عجّل لولیک الفرج 🌷

من چند ماه پیش ویروس اسهال گرفتم  بار دوم که رفتم دکتر گفتم خوب نشدم به جز آنتی بیوتیک این قرص ...

اره ویروس هستش،امیدوارم زودتر خوب بشم خسته شدم

همه تو بارداری با قرص اهن و اینا درگیر یبوست شدنی منم برعکسم🤦🏻‍♀️