2777
2789
عنوان

خوابیدن روی شکم در بارداری

1638 بازدید | 20 پست

سلام خانوما.من الان 20هفتمه..شکمم خیلی کوچولوعه بیشتر شبا رو شکم می‌خوابم هرشب دوسه بار بیدار میشم میبینم ک رو شکم خوابیدم خیلی استرس میگیرم.

جلو شکمم و پشت کمرم بالشت میزارم ولی انگار فایده نداره چون عادتمه روشکم خوابیدن خیلی میترسم.کسی بوده مثل من باشه؟

🤎انسان باشیم🤎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم قبل بارداری روشکم می‌خوابیدم تو بارداری خیلی اذیت شدم فقط ب پهلو میتونسم بخابم.بعد بارداریم عادت کردم ب پهلو نمیتونسم ب شکم بخابم الان اوکی شدم دوباره روشکم میخابم رو شکم خوابیدن ی چیز دیگس

ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه
دست خودم نیست ک رو پهلو می‌خوابم نصف شب بیدار میشم میبینم عه رو شکم خوابیدم

به همسرت بگو حواسش باشه هروقت دید بیدارت کنه من انقد تهوع و استفراغ درد معده دارم انقد لاغر شدم چی بگم 

هرلحظه خدایاشکرت 💗💗
به همسرت بگو حواسش باشه هروقت دید بیدارت کنه من انقد تهوع و استفراغ درد معده دارم انقد لاغر شدم چی ب ...

من بارداری قبلیم افتضاح تهوع و استفراغ داشتم یعنی تاماه ششم بدحال بودم ۷ کیلو هم لاغر شدم ولی الان خدارو شکر تهوع ندارم ولی سوزش معده امونمو بریده

🤎انسان باشیم🤎
من بارداری قبلیم افتضاح تهوع و استفراغ داشتم یعنی تاماه ششم بدحال بودم ۷ کیلو هم لاغر شدم ولی الان خ ...

خداروشکر که خوبی منم تو بارداری قبلی تا ۲ ماه حالم بد بود ولی الان دارم میمیرم اصلا خوب نمیشم به شدت لاغر شدم هیچی نمی‌خورم همش زیر سرم هستم

هرلحظه خدایاشکرت 💗💗
من بارداری قبلیم افتضاح تهوع و استفراغ داشتم یعنی تاماه ششم بدحال بودم ۷ کیلو هم لاغر شدم ولی الان خ ...

بچه اولت چیه واسه من پسر الان دکتر احتمال داده دختره

هرلحظه خدایاشکرت 💗💗